Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PUP |
Czy to prawda , że osobie bezrobotnej , która jest zarejestrowana w PUP , a która sama znalazła pracę , przysługuje wypłata 1000 zł?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PUP |
Masakra ...
|
|
wątpię ja byłem zarejestrowany i sam se znalazłem pracę i 1000zł nie dostałem ---------------------------------------------------------
|
|
Niemożliwe, zbankrutowaliby
|
|
Też coś tam słyszałam o czymś takim kiedyś,ale dobrze nie wiem.. - idź i się dowiedz u źródła. A moze ktoś kto z tego korzystał się wypowie
|
|
przysługuje dodatek aktywizacyjny przez 3mies. ale to wygląda troche inaczej osoba z prawem do zasiłku... która w tym czasie znalazla sama pracę kwalifikuje sie do tego dodatku, aha i nie moze to byc pracodawca , u którego ostatnio podejmowaliśmy pracę. a dodatek z tego co się orientuję to coś koło 50% sumy zasiłku.bez znaczenia jest jaką umowe podpiszemy, moze być i zlecenie
|
|
też coś słyszałem ale nie wiem :):):)
|
|
ja pobierałam taki dodatek aktywizacyjny, więc moja podpowiedz jest sprawdzona:)
|
|
pisz wyrazniej, bo jasio nic nie zrozumie :):):) \" to wygląda troche inaczej osoba z prawem do zasiłku... która w tym czasie znalazla sama pracę kwalifikuje sie do tego dodatku\"
|
|
Jak dostajesz zasiłek i w tym czasie znajdziesz sobie prace to przysługuje. Jak nie pobierasz zasiłku to nie przysługuje. I tyle.
|
|
dokładnie:) i nie zapomnij o ten dodatek sam się upomnieć,żeby nie przeoczyli..:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |