Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyszczenie kompa |
Witam. Potrzebuję informacji czy, i jeśli tak to gdzie mogę oddać kompa do czyszczenia jutro, czyli w sobotę. Jest jakiś sklep, serwis lub coś w ten deseń? Pozdrawiam i dzięki z góry za info.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyszczenie kompa |
SPEED ,ul. Dworna
|
|
Expert na Broniewskiego.
|
|
Cześć odezwij się do mnie na meila com454@wp.pl W sprawie lapka Pozdrawiam
|
|
Lepiej wybierz serwis nie domorosłego \"speca\", który zaoferuje , że Ci w domku ci to zrobi za pół darmo a w razie problemów ... masz problem. Wiem to z autopsji. Głupi dwa razy płaci.
|
|
Masakra ...
|
|
Czyszczenie komputera: - hardware (kurz itp itd) - software (trojany itp itd) Przypadek 1: każdy sobie poradzi. Jeżeli komputer jest nieźle zasyfiony (przyp. 2) to i serwis, nawet dobry nie poradzi, chyba że system \"postawi od nowa\" ale to pestka. A jeżeli jeszcze nie ma tragedii z systemem więc większość domorosłych speców sobie poradzi.
|
|
Ostrzegam przed EXPERTEM. Polecam XEROMAX na ul. Mazowieckiej.
|
|
kolego pool wszystko zależy od fachowca masz racje i popieram jest fachowiec i pseudo fachowiec trzeba być pewnemu co się robi i na wykonaną robotę udzielić gwarancji. Dużo ludzi prowadzi serwis w domku jak to określiłeś zawsze do takiego Pana można wrócić z powrotem na poprawę jeśli coś zepsuł niż naprawił :) pozdrawiam
|
|
Nie określiłeś, co ma być czyszczone. Zgodnie z odp. (Pięknego). Czy kurz czy system? Pomoc: marcelus@republika.pl
|
|
Fakt, nie wyraziłem się jasno. Chodzi mi o czyszczenie z kurzu.
|
|
to tylko pan \" pool \" ci to ogarnie . ..................
|
|
jedź do kogoś kto ma w miarę porządną sprężarkę (żeby mało wilgocią dmuchała) i pistolet (nie do pompowania kół) i heja, życzę powodzenia, a za zaoszczędzoną kasę piwko wypijecie ;)
|
|
Puszka sprężonego powietrza i śrubokręt to wszystko czego potrzebujesz. Nie zapomnij tylko wpiąć kompa z gniazdka elektrycznego.
|
|
wiadro,ściera,woda i dajesz ::):):)
|
|
Mała uwaga, jak \"dmuchasz\" wentylatory to warto śmigło czymś zablokować bo kręcąc się, indukuje się prąd i może coś złego się zdarzyć. Sprężone powietrze w puszcze jest fajne ale trzeba uważać żeby nie dmuchać zbyt blisko elektroniki.
|
|
Nie ma glupich komputerow sa tylko gupi userzy ^^ Polecam Pani Domu :D
|
|
Pralnia chemiczna to i zarazę i wirusy wytruje.
|
|
DOMESTOS i AJAX .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |