Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca na wakacje |
Mam pytanie- czy pracował ktoś w firmie Interconsulting?? umówiłam się na rozmowę ,ale wyglada mi to podejrzanie,oferuja 1300 zl za miesiac a pani niechciała zabardzo mówic jaki charakter bedzie miec praca w tej firmie,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca na wakacje |
Opcja ... SZUKAJ>>> Już chyba z 1000 razy był poruszany temat na temat tej ,,dennej" firmy.... Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!
|
|
hej.ja też byłem na rozmowie w tej firmie.facet nic konkretnego nie powiedział ,wydało mi sie to dziwne.w necie znalałam opinie na temat tej firmy i to mi wystarczyło wiecej tam nie poszedłem macho
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=66204&t=66204#reply_66204 Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
hi ja tez bylam na jednym dniu proby i zadawalam tyle pytan tej calej Monice ze po 30 min stwierdzila ze jestem "wolna" bylam zla i rozczarowana ze ludzi tak czaruja czy nie ma na to zadnego paragrafu ?? Igusia
|
|
jak to wygląda chodzisz po domach?i wciskasz ludziom kit?o co chodzi? macho
|
|
NIE idzcie tam!!! ja tam byłam z kumpelą na rozmowie i miałysmy isc na 2 dzien ale kumpel mnie w pore ostrzegl przed ta firma To JEST TELE 2 oni wywoza ludzi i nie sluchajcie ze 1300zł bo to niezla sciema... jesli wcisniesz kit paru osobom i one zawiaza z Toba umowe to wtedy dostaniesz te 1300zł ale to jest rzadkosc... =/ a jak nie wcisniesz kitu to jeszcze CIe zostawia w danej miejscowosci i do domu wracasz wtedy na wlasny koszt =/ Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |