Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
worki próżniowe |
witam wiecie może gdzie w łomży można kupic worki próżniowe na odzież ? bede bardzo wdzieczna za informacje ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: worki próżniowe |
wie ktos?
|
|
co za duzo masz w domu i upychasz po katach??
|
|
szczebiotka, wez sie dzieciaku zamknij i niech mama do lekarza cie wezmie bo juz mnie wkurzasz tymi swoimi glupkowatymi komentarzami o podlozu seksualnym lub debilnym.nie osmieszaj sie bez wzgledu na wiek!!!
|
|
marina - a z czym Ci sie kojarzy slowo dom:) z cieplym przytulnym pomieszczeniem??? czy ze stara rudera na skrzyzowaniu ulic???
|
|
Jezeli chcesz zaoszczedzic troche pieniedzy to kazda, dobrej jakosci torba na smieci i dobry odkurzacz wystarcza
|
|
podbijam temat! gdzie można kupić te worki prócz allegro, pozdrawiam
|
|
worki sprzedam za nie drogo
|
|
W biedronce były jakiś tydz temu.
|
|
Na Dmowskiego chyba jest taki sklep z rzeczami plastikowymi itp Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Szukałaś może w sklepie Oliwia: www.sklepoliwia.pl ? Ja stąd kupowałam worki próżniowe i są dobre pod względem jakości, wytrzymałe i nie luzują się, powietrze nie uchodzi, tak jak to w innych workach bywa. Pzdr.
|
|
jakiś miesiąc temu kupiłam worki próżniowe w rossmannie, ale nie wiem czy są w stałej ofercie, czy był to tylko taki rzut :P ale w jysku znajdziesz na pewno ;) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Anaroin a czy ty próbowałeś przeczytać datę założenia tematu? Idź z reklamą na inne forum. ADMIN kasuj reklamy.
|
|
O kurcze i ja na datę nie zerknelam, mimo to moze komus sie przyda ta informacja, a tego reklamowca olać :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |