Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reprezentacja Łomży na Marszu Niepodległości w Warszawie ;-) [wideo] |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reprezentacja Łomży na Marszu Niepodległości w Warszawie ;-) [wideo] |
Tutaj szersza relacja delegacji łomżyńskiej, w której ww Panowie niestety nie uczestniczyli. Z informacji uzyskanych od bezpośrednich świadków zdarzenia (min. ekipa TVP) zostali oni zatrzymani w typowej \"łapance\" na oślep. http://lomzynskie24.pl/2014/11/lomzyniacy-na-marszu-niepodleglosci-w-warszawie/
|
|
Poza tym warto obejrzeć cały materiał Pana Pospieszalskiego na temat MN.
|
|
Oglądałem cały reportaż Pana Pospieszalskiego i szczerze powiem, że spodziewałem się dużo głębszego myślenia od tak inteligentnego redaktora. I albo celowe było jego płytkie myślenie, albo nie grzeszył tego dnia bystrością umysłu.
|
|
A ja uważam, że pan Pospieszalski wypadł lepiej w trakcie tej rozmowy niż pani policjantka, której odpowiedzi czasem były mało przekonywujące:)
|
|
http://joemonster.org/filmy/65062/Narodowy_demonstrant_przez_pomylke_zaatakowal_dziennikarza_Ruchu_Narodowego
|
|
facet jaga - fajnie, że wstawiłeś ten link :-) Trochę go poprawię, żeby łatwiej się go otwierało: Dziennikarz dostaje szybką odpowiedź, dlaczego niektórzy nazywani są chuliganami...kop w jaja będzie dobrą odpowiedzią ;-)
|
|
Co z tego, że był dziennikarzem RN? Miał kamerę? Kręcił twarzówy? Wystarczy. Natomiast jak tak mocno kładziecie nacisk na to, że \"narodowiec\" zaatakował dziennikarza RN (czyli według waszej opinii swojego) , to ów napastnik skąd miał wiedzieć, że są to \"przyjazne\" mu media ? System robi co może aby podzielić realną prawicę, a lewicy to już wcale się nie dziwię, jeżeli w samorządowych łapią ledwo 9 % ;] . Powoli nadchodzi ten czas...
|
|
Skąd pewność, że zaatakował narodowiec, a nie jeden z tych przebranych policjantów, którzy byli wyposażeni w kominiarki i szaliki klubowe? Jest duże prawdopodobieństwo, że tak właśnie było, bo własnie w ten sposób reagowali policjanci na kamerzystów podczas zatrzymań w trakcie Marszu.
|
|
hehehe tylko ten kto nie był i sugeruje się opinią TVN może takie tematy zakładać Czołem Wielkiej Polsce ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
DFX - a czemu uważasz, że to mógł być policjant? Dlatego, że niektórzy nosili szaliki? Też mi odkrycie, że policjant może być w cywilu i ubiorem upodabniać się do ludzi idących w marszu ;-) A daj mi jakiekolwiek nagranie, że jakiś policjant atakował kamerzystę :-)
|
|
De. - masz rację. Pospieszalski wypadł lepiej jak ona. Ale w sumie mogła by powiedzieć wprost, że policjanci po cywilu muszą się upodobnić czasem do osób wśród których \"działają\". Przynajmniej tak logika nakazuje. A ona coś na około jakieś pierdoły gada i właśnie dlatego tak wypadła na tle Pospieszalskiego. Co nie zmienia faktu, że Pospieszalski robi aferę z prostego faktu, że policjant założył szalik, żeby wtopić się w tłum. D.. - A co za różnica kto był kim i kto kogo atakował? Zaatakował to zaatakował - czyli jednym słowem debil, bo atakuje jakiegoś Bogu Ducha winnego człowieka. HokusPokus - ja w ogóle telewizji nie oglądam i mi koło dzyndzla lata kto co mówi i co pokazuje. Jak widzę co pokazują w TVN, w TV Republika, czy te całe Premium Media to pokazuje to jedno.... pewna część, która przyjeżdża na marsz to hołota. Co widać na filmie z linku, który wrzucił Facet Jaga. Na filmie widać, że tępe dzidy jakich mało. Dla przykładu ten pajac: http://youtu.be/pdjwSIzv7xU Gada, że terroryzowali kierowcę autobusu i się zabarykadowali, a później płacze, że ich wszystkich z autokaru wyciągnęli. No ja się wcale nie dziwię, że ich wyciągnęli...
|
|
wielki marsz, gdzie bydło pod przykrywką patriotyzmu i nazywania siebie narodowcami robi syf i niszczy wszystko na swojej drodze.. Wielcy patrioci, którzy srają do własnego gniazda. A zapomniałbym. Oni są okey, to policja i media są winne, że demolują miasto i muszą za to płacić wszyscy. Jak do tej pory, poza ciągłymi problemami, te marsze nic nie wniosły. Szkoda tylko, że przez hołotę traci ogół.
|
|
A tu jeszcze zabawne coś <object width=\"560\" height=\"315\"><param name=\"movie\" value=\"//www.youtube.com/v/XkW6MCV6b4U?hl=pl_PL&version=3&rel=0&showinfo=0\"></param><param name=\"allowFullScreen\" value=\"true\"></param><param name=\"allowscriptaccess\" value=\"always\"></param><embed src=\"//www.youtube.com/v/XkW6MCV6b4U?hl=pl_PL&version=3&rel=0&showinfo=0\" type=\"application/x-shockwave-flash\" width=\"560\" height=\"315\" allowscriptaccess=\"always\" allowfullscreen=\"true\"></embed></object>
|
|
O tu https://www.youtube.com/watch?v=XkW6MCV6b4U
|
|
kxxn apropo linku, który wrzuciłeś Dlaczego ten chłopak jest \"tępą dzidą\" bez złośliwości pytam się normalnie ? Wypowiedź na gorąco - po policyjnej \"akcji\", chłopak zdenerwowany, używa normalnych słów nie rozumiem. Łomża leży na Mazowszu !
|
|
HokusPokus: Cytat: Jeszcze raz link umieszczę, bo może nie wiesz odnośnie czego to powiedziałem: Dziennikarz dostaje szybką odpowiedź, dlaczego niektórzy nazywani są chuliganami...kop w jaja będzie dobrą odpowiedzią ;-) I jeszcze masz pytanie, dlaczego uważam, że to tępe dzidy? Pomijając fakt, że ten dziennikarz to jakiś nie mniej tępy baran, to uważam, że te bezmózgie pajace w kominiarkach powinno się utylizować. Jak małpy skaczą niszcząc wszystko na swojej drodze gromadą atakując Bogu Ducha winnych ludzi (co widać na załączonym filmie). Może za ciasne kominiarki mają i coś pod kopułką im dzieje nie dobrego...
|
|
Niszczą wszystko co na swojej drodze - straty JEDYNEGO w roku buntu tego niewolniczego narodu wyniosły 90 tys. złotych. ILE Ci złodzieje z sejmu kradną codziennie z naszych publicznych pieniędzy? Ile wydają na paliwo, obiadki, łapówki itd. ?! Wyłącz TV, włącz myślenie. Telewizja każe martwić się jednym przystankiem i wyrwaną kostką brukową, a mówi, że wszystko jest ok, jak rząd kradnie miliony podnosząc np. wiek emerytalny. Tak P.A., masz częściowo rację, formuła marszu się wyczerpała. Samym chodzeniem raz do roku i wykrzykiwaniem kilku haseł nic nie zmienimy w tym smutnym narodzie. Natomiast te \"bezmózgie pajace w kominiarkach\" jako jedyni potrafią przeciwstawić się zomowcom atakującym spokojnie idący marsz. Nie byłeś, to nie komentuj. Jak ja nie mam o czymś pojęcia, albo nie widziałem tego na własne oczy to siedzę cicho. Historia się powtarza, w PRL-u też z Solidarności i ludzi walczących na ulicy z Zomo robiono bydło i bandytów.
|
|
D.. skąd Ty się urwałeś? Co ma do rzeczy, że z sejmu coś kradną do tego, że dzięki tym tępakom w kominiarkach na blisko 100 tyś zł strat i co gorsze kilkadziesiąt osób zostało rannych. I te pacynki (szukam idealnego określenia) w kominiarkach nie poszli się przeciwstawiać niczemu tylko poszli zrobić zadymę, ot co. Bo fajnie im rozładować energię w sposób w jaki nie mogą zrobić tego na co dzień. Ciekawe, czy w jakikolwiek inny sposób próbowali przeciwstawić się temu, że sejm? Raczej nie... A jak mi słoiki ukradną z piwnicy to mogę ukraść Tobie rower z klatki schodowej, albo walnąć Ci w cymbał na ulicy? A wiem, co mówię, bo właśnie byłem na marszu i widziałem na własne oczy jak to wyglądało. Swoją drogą ciekawe skąd wywnioskowałeś, że mnie tam nie było?
|
|
RE KXXXXNku wiesz gdzie byleś w ***** i gówno widziałeś propagandowy resortowy oszczerco.
|
|
D pamietaj, nie wiesz kto gdzie byl, co widzial i kto jest po drugiej stronie. To tak na przyszlosc. Po raz kolejny udowodniles, ze zawsze uczestnicy szukaja usprawiedliwienia dla swojego zachowania i inni sa winni, nie oni. Marsz powinien przebiegac pokojowo, hasla mozna wykrzyczec niosac transparenty, megafony, nie niszczac niczego. Koszt marszu powinien skonczyc sie na kosztasz sprzatniecia ulic i calej obslugi, ktora dba o spokoj i porzadek (nie mowa tutaj tylko o policji, bo za wszystkim stoja tez normalni ludzie tacy jak ja i Ty), a nie pokrywanie strat wandalizmu. Powiedz mi w imie czego walcza z \"zomo\" ci \"pajace w kominiarkach\"? Typowe udry na udry.
|
|
no nie - widzę masz poważny ból dupy ;-) Zapewne poza internetem jesteś zakompleksionym frustratem, co jak szczur między szkołą i domem szybko się przemyka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |