Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
regeneracja pompy wspomagania |
Witam Mam problem z pompą wspomagania w Fordzie MK2 2003 rok, czy w Łomży ktoś takowe regeneruje ? Proszę o jakieś namiary. Uprzedzając wasze odpowiedzi tak wpisywałam w google, niestety w miejsca gdzie dzwoniłam regenerują tylko elektryczne z tych nowszych modeli. Uprzedzając kolejne podpowiedzi tak na allegro sprawdzałam nie ma takiej pasującej... o dziwo:/ Słyszałam coś o panu z ul. Niemcewicza ale brak konkretnych namiarów, więc jeśli ktoś zna , słyszał to będę wdzięczna o jakieś wskazówki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: regeneracja pompy wspomagania |
http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=138770&page=11 10 zł na części i ok 1,5 h, a mam naprawdę 2 lewe ręce do roboty
|
|
Re: regeneracja pompy wspomagania |
Dziękuję za podpowiedz, podsunę instrukcję żeby ktoś to opanował, bo chociaż aż dwóch lewych rąk nie mam ,,, to jednak jestem bardzo roztrzepana i pewnie pogubiłabym połowę tych maleństw. A może jesteś chętny oczywiście za opłatą na pomoc,,, oczywiście jeśli masz czas.. skoro już to robiłeś to wiesz co i jak, podkreślam że pompę już mi mechanik wyjął.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |