Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Alior Bank..opinie |
Witam Zastanawiam się nad założeniem konta ROR w Alior Bank...możecie napisać czy warto ...bo różnie z tymi bankami jest.Interesuje mnie również kredyt w tym banku, bo maja najniższe oprocentowanie,tylko słyszałem że bank nalicza odsetki za niby nieterminowe spłaty, gdzie wszystko było wpłacone na czas...wysyłają sms, monity za które mamy zapłacić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Alior Bank..opinie |
Z czegoś muszą żyć.
|
|
Nie wiem czemu ale jak widzę reklamę tego banku przypomina mi się amber gold
|
|
Co do kredytu to SBR Bank na ul. Piłsudskiego 75. Koszt kredytu to jedyne 7,5% prowizji od kwoty, oprogramowanie 0%. Zobacz http://www.sbrbank.pl/s,kredyt_gotowkowy,219.html Ogólnie polecam banki spółdzielcze bo to Polski kapitał, zysk pozostaje w Polsce.
|
|
Każdy bank ma swoje +/-. Ważne abyś nie brał kredytu typu chwilówka, bo utoniesz. Najlepiej porównaj http://www.comperia.pl/kredyty_gotowkowe
|
|
mam konto od kilku lat w aliorze - ror i firmowe i nie narzekam, a co do monitow to kazdy bank je wysyła i pobiera opłaty, ale wczesniej przypomina smsem o upłynieciu terminu płatności
|
|
Najbardziej spodobał mi się termin: \"oprogramowanie 0%\".
|
|
Jeśli chodzi o pożyczki, to nie dajcie się nabrać np. na takie chwyty: \"tylko 10 złotych odsetek miesięcznie od każdego tysiąca\", bo to oznacza aż 12% w skali roku!
|
|
thanks
|
|
do;outsiderka napisała; Nie wiem czemu ale jak widzę reklamę tego banku przypomina mi się amber gold Ja wiem ! oszukali klkaset osób na grubą kasę / tj każdy ok. 150 000 i to w białych rękawiczkach - i są nadal beskarni i wszyscy którzy brali w tym udział nadal pracuja i cieszą sie z pobranej prowizji z ukradzinej kasy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |