Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Filemon |
Ile w Filemonie na Wyszyńskiego kosztuje obcięcie pazurków dla pieska?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Filemon |
Po co placic? Kiedys sam obcinalem.Kup dobre cazki i sama obetniesz,to proste.
|
|
Wiem ze to się nie opłaca.Cążki dobre można kkupić już za 30 zł,czyli dwie wizyty,Ale pozostaje jeszcze to że trzeba umieć to zrobić,a mi braknie odwagi.
|
|
Zawsze najtrudniejszy pierwszy raz.Odwaz sie! Zacznij od czubkow paznokcia by sprawdzic jakie to proste. Tam nie ma tkanek i unerwienia krzywdy wiec mu nie zrobisz. IDZ NA CALOSC!IDZ NA CALOSC!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Dokładnie, choć sam nigdy tego nie robiłem, wiem, że jest to proste. A może i pupilowi będzie lżej, jeśli zrobisz to Ty, a nie obca osoba?
|
|
Pupil i tak zawsze na ręku,więc myślę że czuje sie bezpiecznie:)Mysle że może i faktycznie spróbuję,tylko następnym razem,a teraz jeszcze zdam sie na osoby ktore się na tym znają.
|
|
Jesli takie bedzie twoje podejscie do tego to zawsze bedzie TO MOZE NASTEPNYM RAZEM.
|
|
Obcięcie pazurków kosztuje tam 10zł i ogólnie polecam ten gabinet. Na Mazowieckiej u wet na rogu nieumiejętna pani obcięła tak pazur mojemu psu, że był ogromny pisk i krew i teraz żeby obciąć pazury potrzeba 3 osób - jena obcina, dwie trzymają i uspokajają, a pies nie sięga nawet do kolana. Od tamtej pory chodzę z psem do Filemona i jest dobrze :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
tez filemona polecam
|
|
A może ja bym mogła to zrobić tak całkiem za darmo, co o tym myślisz? Twój pupil dałby mi się dotknąć? :)
|
|
Omania idź ten jeden raz do weta (lub zdaj się na osobę, która obcinać umie), przyjrzyj się jak to się robi, niech ktoś pokaże Ci, do którego miejsca można ciąć - gdzie się zaczyna tkanka. Obcinanie pazurków, to nie taka straszna sprawa ;) Sama zawsze obcinam całemu zwierzyńcowi - od fretkowatych po psiate.
|
|
Ona:) Mój pupil na pewno dałby się dotknąć,on bardzo lubi pieszczotki:)
|
|
Aniag,właśnie w tym rzecz ze chodzę za każdym razem do weta i po prostu mam dosyć płacenia 15 zł a trzy minuty poświęcone psiakowi.
|
|
Więc trzeba się w końcu odważyć i ciachnąć psie pazurki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |