Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRZEDWYBORCZE ULOTKI |
Mam ogromną prośbę do startujących w wyborach samorządowych kandydatów o minimum kultury i nie zaśmiecanie mojej klatki schodowej stertą materiałów reklamowych! Przejść się nie da! Nie mam ochoty deptać Państwu po twarzach! Od tego są właśnie skrzynki pocztowe, by takie materiały zostawiać. Tylko dziś na mojej wycieraczce leżało 5 ulotek, 3 wisiały na klamce, a 2 wciśnięto mi w drzwi. Dodatkowo kolejne 12 zwyczajnie \"walało się\" po schodach na każdym piętrze. \"Ozdobiono\" nimi nawet okna na klatce. I tak każdego dnia!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRZEDWYBORCZE ULOTKI |
Masakra ...
|
|
cierpliwości jeszcze tylko tydzień :)
|
|
ja już dawno, na skrzynce, napisałem... \" dziękuję za nie wrzucanie reklam i ulotek...\"... i tak zapychają... wolę, niech leżą na schodach! zdepczę i pójdę dalej...
|
|
żeby nie drzwi wejściowe to by w mieszkaniach te plakaty wieszali.... .........................................................................
|
|
Nie potrzebnie wydane pieniądze przecież te gęby pamiętamy z przed czterech lat.
|
|
Co za inteligenci zostawiają ulotki przedwyborcze za wycieraczkami aut??? Przecież pada deszcz i się tylko przyklejają! I tak każdy je wyrzuci. Do tego trzeba jeszcze odlepiać... Paranoja. Nie zagłosuje na nikogo kto tak bezmyślnie się reklamuje.
|
|
Wchodzą i do mieszkań,a nawet na próg do kościoła.
|
|
Do wszystkich kandydujących- róbcie te ulotki z bardziej miękkiego papieru to przynajmniej do d.. się nada .........................................................................
|
|
Nawet POlityczni karierowicze ruszyli pod kościoły ze swymi ulotkami szukając poparcia i ratunku
|
|
[isg]https://www.youtube.com/watch?v=UCdruEB_iRw[/isg] Film odnośnie ulotek. Czy Wy również tak macie?
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=UCdruEB_iRw
|
|
A ja się nie przejmuję leżącymi na korytarzu ulotkami. Wychodząc codziennie do pracy z żoną depcze po ich ryjach.
|
|
Mogą być tylko niech papier zmienią na miękki. angella
|
|
juz na te geby patrzec nie moge, czekam, az to sie skonczy bo gdzie nie ide/jade/wejde na strone lokalna, wszedzie po pare ryjkow, szczerze to nie wiem w czym maja pomoc same plakaty na miescie, widac twarz, imie, nazwisko, jaka partia/bezpartyjnosc i przez to glosowac? ciagle te same plakaty sie powtarzaja, juz to w d**e nie lezie
|
|
z ciekawosci przed chwila doliczylam 17 ludkow na stronie glownej 4lomza, paranoja, lepszych reklam nie ma
|
|
To dlatego długoletnia radna mówi , że nie robi - tych BANDERÓW ....!!!!
|
|
malo tego przekupuja nas jablkami w kosciolach,,porazka jak walcza o stolki dla siebie! Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |