Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca |
mam pytanie czy moze ktos wie jak tam praca w firmie WIOMAR.da się pracować?prosze o odpowiedzi. macho
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca |
...pracowac sie zawsze da zalezy tylko jakie masz wymagania co do tej pracy i jak bardzo zalezy ci na pieniadzach ;))
|
|
a wiesz cos o warunkach pracy i o płacach? macho
|
|
Bedziesz tak zakladal temat za kazdym razem jak zobaczysz jakas oferte pracy? Idz na rozmowe, to bedziesz mial jakis obraz i o wszystko zapytasz osobiscie.
|
|
"macho" z tego co wiem to kawal z ciebie chłopa ( o ile sie nie myle co do twojego nicku) a zakladasz te posty, boisz sie za przeproszeniem o swoja ***e idz porozmawiaj podpiszesz umowe i zobaczysz jaka jest płaca. Dla jednego cięzko dla drugiego nie
|
|
Zaobserwowałam dość częste ogłoszenia z Wiomaru. ciągle poszukują kogoś do pracy. Warto się zastanowić dlaczego. Czyżby rotacja pracowników byłą tak wielka? Jeśli tak, to dlaczego?
|
|
Widziałem tez tego typu ogłoszenie: Byłych pracownikow poszkodowanych przez firmę Wiomar prosze o kontakt.. Pozdrawiam Dyzmir
|
|
Re: praca w wiomarze |
praca w firmie WIOMAR jest bardzo stresująca ja osobiści enie wytrzymałam szef obwinia każdego o to, że coś źel poszło traktowanie ludzi /pracowników jest okropne a do tego płące niskie
|
|
jeśli chcesz więcej o tym ze mną porozmawiac to masz mój adres e-mail
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |