Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lekarz od epilepsji |
Witam, znacie dobrego sprawdzonego lekarza od zdiagnozowania epilepsji u małego dziecka? Może być Wa-wa, B-stok.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lekarz od epilepsji |
dr Marzanna Wołk Szpitalna 39 Lok.4 Białystok, tel. 85 874 43 34 Proszę sprawdzić czy tel do gabinetu jest nadal aktualny. Świetna specjalistka, kiedyś związana z Dziecięcym Szpitalem Klinicznym w Białymstoku obecnie prowadzi swój gabinet. Pamiętam, że przyjmowała zarówno prywatnie jak i publicznie. Najlepsza i sprawdzona specjalistka od neurologii dziecięcej w woj. podlaskim. Pozdrawiam
|
|
Proszę o namiary jakiegoś dobrego neurologa dla dorosłych
|
|
polecam udać się do Centrum Zdrowia Dziecka do dr Sergiusza Jóźwiaka. Przyjmuje też prywatnie.
|
|
Bardzo dziękuję za namiary
|
|
Pan Jacek Staszewski polecam! http://www.znanylekarz.pl/jacek-staszewski/neurolog/warszawa
|
|
Polecam Centrum Zdrowia Dziecka -Anna Krajnik Gwóźdź -miałam doczynienia z wieloma lekarzami i dziś mogę dziękować,że na swej drodze udało mi się spotkać panią lekarz-polecam Judyta99
|
|
Judyta a czemu aż tak jesteś wdzięczna? Dr Odkryła coś innego niz inni lekarze.. ? Teraz ciezko mi się zdecydować na któregoś lekarza ale dobrze że mam wybór . dzięki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |