Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Forum kibiców ŁKS |
Witam! Zapraszam was na pierwsze forum kibiców Łomżyńskiego Klubu Sportowego, które w sieci jest od marca 2004 roku i na którym to przez cały czas prowadzone są dyskusje naszych kibiców. Dyskusje na temat klubu i spraw z nim związanych, o kibicach łomżyńskich jak i kibicach z kraju oraz oczywiście wolna rozmowa. Jeszcze raz zapraszam i zachęcam do rejestracji na forum.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Forum kibiców ŁKS |
Wszystko fajnie tylko że był pewnien okres czasu kiedy moderator wywalał użytkowników bez powodu (to było jeszcze za nim wprowadzone zostały żółte kartki). W gronie tych osób byłem między innymi ka. Nie wiem jak jest teraz, ale lepiej żeby tak więcej sie nie działo...
|
|
Sory zamiast "ka" w txtcie powinno byc oczywiscie "ja".
|
|
Zostales skasowany, bo pewnie nie napisales, zadnego postu na forum, tacy uzytkownicy o ile mi wiadomo sa regularnie wykasowywani. Napewno nikt Cie nie wyrzucil by bez powodu. ...Łomżyński Klub Sportowy...
|
|
Pfffff, no co ty. Ja nic nie napsialem.... Wierzysz w to ?? :> dobra, niewazne. Od tamej pory sie nie logowalem ponownie tam. Ja temu forum xle nei życze... Niech przybiera na sile, w koncu musi reprezntowac godnie spolecznosc 2ligowego klubu :D
|
|
podajcie adres forum
|
|
oto adres forum: http://lks.4lomza.pl/forum/index.php wcześniej wpisałem adres, ale 'dziwnym cudem zniknął' (?)
|
|
Dzisiaj o godzinie 18 wszyscy kibice dopingujacy ŁKS spotykaja sie nastadionie przy ul.Zjazd na trybunie kamiennej. Omawiane beda najwazniejsze sprawy nadchodzacego sezonu, wyjazdow, sprawy organizacyjne na stadionie i w mlynie oraz sprawa biletow dla mlyna. GODZ. 18:00, STADION, TRYBUNA KAMIENNA do zobaczenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |