niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie konto bankowe z prostym dostępem ze smartfon

W jakim banku założyć konto , z dostępem do netu. Miałem w KB ale po zmianach w banku na WZWBK parodia logowania 8 cyfrowe itp,

Co polecicie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie konto bankowe z prostym dostępem ze smartfon

Właśnie tylko w BZ WBK, Konto Godne Polecenia!

PAWEŁ S. DĄBROWSKI

Zmiany w BZWBK strasznie mi się nie podobały więc przeniosłem się do Alior Banku, bardzo dobra dostępność i wysoka jakoś usług POLECAM

SKO

W BZWBK do aplikacji moblinej można się logować 4-cyfrowym pinem

Polecam nowy produkt \"Orange Finanse\" - współpracują z mBankiem i tak naprawdę to produkt mBanku z nakładką Orange. Szybki dostęp do aplikacji w telefonie, internecie. Plusy konta to strefa korzyści, robisz zakupu w spożywczym za 50zł- 10zł wraca na konto (sam się już o tym przekonałem) tankujesz na statoil za 100zł- 20zł na konta, płacisz w McDonaldzie za zestaw 20zł- 10zł wraca na konto. Do konta dają kartę za darmo i naklejkę którą można nakleić np. na telefon i płacić. Polecam ten produkt

P

tmobile uslugi bankowe,dawniej Alior Sync,wsio free.

..................

Praktycznie każdy bank posiada obecnie aplikacje na urządzenia mobilne. No może bankami spółdzielczymi.
A zakładając konto może lepiej zdecydować się na konto oszczędnościowe? Oprocentowane są takie na średnio 3-4% w skali roku, zawsze to wyżej od wskaźnika inflacji. Tu masz ranking za wrzesień http://www.marketmoney.pl/sekcje/ranking-rachunkow-oszczednosciowych-wrzesien (w przyszłym miesiącu pojawi się pewnie za październik).

W Idea Banku, wklepujesz login i haslo. Mowa o tym - https://www.ideabank.pl/ranking-kont-bankowych W BGŻ miałem coś takiego, że trzeba było za każdym razem logować się przez token. I chyba jeszcze ING miało na zasadzie wpisywania wybranych cyfr, które wyznaczył system - masakryczny pomysł. A chodzi nie tylko o wpisywanie danych, ale również o koszty.

Proponuję PKO Konto za ZERO w PKO Banku Polskim z dostępem IKO

http://www.pkobp.pl/aplikacja-iko/funkcje/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org