Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KRADZIEŻ W JAM CAFFE!!! |
W SOBOTE (25.10.2014) chlopak w białej koszuli zwinął mi płaszczyk...Proszę o zwrot !!! moze ktos by mi pomogł znalezc tego chlopaka?:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KRADZIEŻ W JAM CAFFE!!! |
jak się pukałaś na płaszczyku, to on juz nie jest pierwszej świeżości, nie ma czego załować
|
|
moniczka663@wp.pl szukaj lepiej teraz tatusia z dopłatami rolnymi
|
|
I tu zonk znowu zabłysnął:)
|
|
zonk dawno zdazylam zauwazyc ze jestes poj..busem
|
|
a ty dziewczynko tez dopy na plaszczyku dajesz ?:):):)
|
|
Zonk podejrzewam za mało kto bierze przykład z Twojej żony:) ewentualnie córki.... Niedaleko pada jabłko od jabłoni..powiadają:)
|
|
i tu zonk, NIE MAM CÓRKI
|
|
Idź do Yamy i poproś o zapis z kamer. Jaki klub taka klientela. Swoją drogą kiedyś była tam szatnia. Już nieczynna? Czy żal dać 2zł? W sumie sam sobie odpowiedziałem, jaki klub taka klientela ;)
|
|
&zonk: a ty dziewczynko tez dopy na plaszczyku dajesz ?:):):) Laughing out loud Mi sie wydaje, ze &zonk jest po prostu zazdrosny i zdesperowany, TEZ chce dawać, ale nikt nie chce od niego brać 😒.
|
|
zonku wymyj się to może coś ci się trafi :)
|
|
zostawiłam go dosłownie na 5 minut na kanapie...i wiem ze to ten chlopak bo jest nagranie na kamerze....juz starciłam nadzieje ze wroci moja zguba...:(
|
|
Jest szatnia tylko weszlismy ze znajomymi dosłownie na 5 minut i zostawiłam na kanapie...i przeglądałam monitoring i widac dokładnie kto go wział...ponoć stały bywalec ...niestety bardzo rzadko tam bywam...
|
|
no to w takim razie najlepiej się ugadać z kelnerką, nastęnym razem jak stały bywalec przyjdzie to się upomnieć, albo żeby dała znać że gość jest w knajpie, przyjść i się skonfrontować http://galeria-hajnowka.pl/ Fiu fiu fiu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |