środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zarobki prezydenta Łomży.....

Niby nie powinno się zaglądać komuś do portfela, ale...
Okazuje się że prezydent od września zaczął pobierać oprócz pensji z ratusza, jeszcze emeryturę. Lipa normalny człowiek musi się wyrzec wszystkiego żeby emkę dostać a tu się panowie sprytnie zabezpieczyli .... Brawo Włatcy....

...nie takie rzeczy obiecywałem....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zarobki prezydenta Łomży.....

Nie zle jak można brać emeryturę i brać taka kasę z urzędu jako prezydent.to się nazywają pobory .

dać najniższą krajową, w końcu urzęduje dla dobra miasta

Kto ma znajomości ten ma lżej...
To że ktoś ma lepiej to nie znaczy że trzeba go za to nienawidzić.
Postaw się jeden z drugim na jego miejscu.
Jeśli byście mogli, to nie probowalibyście zarabiać jak najwięcej? Jak możecie zarabiać 10 tys / mc to zrzekacie się tego i chcecie 1.200 zł?
Sami staracie się o awanse, podwyżki, świadczenia różnego rodzaju.
To przestańcie zabiegać o swoje i odrzucajcie wszelkie premie i podwyżki.
Ktoś musi zawsze zarabiać więcej od innym za z pozoru łatwiejszą robotę.
A ile bokiem zarobił za załatwianie \"przysług\" to już nikt nie napisze.
Wszyscy wiedzą, nikt nie pisze :)
A jak odgrzebie ktoś jakąś wątpliwą sprawę to i tak nie ma dowodów, wszystko było legalne bo nie udowodniono łapówki :)
Chociażby sprawa zaczętej galerii na bawełnie.
Wszyscy wiedzą jakie tam pieniądze były zarobione na przekręcie, a i tak wszystko zgodnie z prawem.

Takie rzeczy dzieją się w każdym mieście.
Najwięcej w warszawie na wiejskiej :)

A jego żona?

W 10-tce uczy młode roczniki

podziękuj twoim starym którzy w latach 80 siatych biegaliprosto z kościoła na demonstracje solidarności. Taka ci Polskę wywalczyli więc ja masz. I nic już tu nie zmienisz. Nie łudź się jakimiś obioetnicami pisowskimi czy tez nową jakas tam rewolucja. Tylko spróbuj podskoczyć zobaczysz jak szybko ciebie i rodzinę zgnoją.

lateks

Pamietam te lata i dzisiaj zaluje ze zostalem tam zmanipulizowany.

maszl eb i uj.. to kombinuj

Wiem, że zarabia tyle, ile zaproponowała mu odpowiednia ustawa i Rada Miasta. Oni nie są tacy rozrzutni, jak myślicie. Wam się wydaje, że to są duże pieniądze. Może i tak, jeżeli się wpierdziela na obiad czy przekąskę kebaby, o których piszecie na tym forum w nieskończoność, wychwalając je \"pod niebiosa\". Ale już obiad w restauracji u \"SOWY\" kosztuje jakieś 800 zeta. A jeżeli dodacie do jadłospisu jakieś płyny na żołądek jak gorzka żołądkowa lub zagraniczne trunki typu \"Jasio Wędrowniczek\" to już naprawdę starczy tylko na skromne zakupy w Biedronce. Jeżeli wygra wybory a ja zasiądę w Radzie Miasta to sam będę wnioskował o podwyżkę !

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org