Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Partner na studniowke :) |
Hej :) Takie posty pojawiaja sie tu co rok, wiec zapewne zdziwieni nie jestescie. Czy znalazlby sie jakis mily, a przede wszystkim WYSOKI chlopak, ktory zechcialby potowarzyszyc mi w styczniu na studniowce? Nie chce nikogo brac na takiej zasadzie, ze pierwszy lepszy lub na siłe. Chcialabym troszke popisac, poznac sie i jakbysmy przypadli sobie do gustu to ewentualnie zaprosic na studniowke :) Oszczedzcie sobie postow typu, ze pewnie taka brzydka jestem i dlatego nie moge sobie nikogo znalezc. Po prostu nie mam chlopaka, a pierwszego lepszego tez nie chce brac. To jak, sa jacys chetni? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Partner na studniowke :) |
Wysoki to pojecie wzgledne. To ile mniec musi?
|
|
Czemu nie:) Ja byłbym chętny:)
|
|
180 cm to conajmniej, gdyz sama jestem wysoka :) W takim razie zapraszam na e-mail: opkaa.one@op.pl
|
|
I nie śmiejcie się z dziewczyny, bo pewnie i takie komentarze się pojawią. Znam chłopaka, który w taki sposób szukał partnerki 3 lata temu i dziś planują wesele. :-) Tararararatata!
|
|
Robyn bardzo dziękuję za poparcie :) Samej nie wypada iść, a moze akurat ktos narzeka na nude wiec czemu mialby nie skorzystac, jesli lubi takie imprezy :)
|
|
Podasz e-mail ?
|
|
Albo ty sie odezwij na tego e-mail pawcik2104@o2.pl
|
|
Pawcik podałam już wyżej :) opkaa.one@op.pl
|
|
Ja też jestem chętny i spełniam twoje wymagania co do wzrostu przynajmniej :P :) mój e-mail : maverin212@wp.pl
|
|
masakra
|
|
ja mogę iść, mam certyfikaty: - taniec nowoczesny i klasyczny poziom 3 - imprezy masowe poziom 5 - imprezy prywatne poziom 10 - imprezy klasowe poziom 3 - zasady zachowania na studniówkach poziom 6 - zasady spożywania alkoholu poziom 3 - stosunki społeczne poziom 2 - wielbienie partnerki poziom 10
|
|
tommeknet Nic tylko brac! :D
|
|
.
|
|
oho, taki żigolo to się pewnie ceni nieźle http://galeria-hajnowka.pl/ Fiu fiu fiu
|
|
a gdzie ta studniówka tak wgl? szkoła?
|
|
a jaka to roznica?
|
|
oj uwierz, że wielka :)
|
|
zapraszam na email :)
|
|
jaka tajemnicza^^
|
|
A Ty za to jaki ciekawy :D
|
|
opkaa napisał(a): > Oszczedzcie sobie postow typu, ze pewnie taka brzydka jestem i dlatego nie moge sobie nikogo znalezc. Po prostu nie mam chlopaka, a pierwszego lepszego tez nie chce brac. To jak, sa jacys chetni? :) No z ogłoszenia z forum to na pewno nie pierwszy lepszy :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
HokusPokus o co Ci chodzi, skoro zadnego nie wybralam? Jesli z kims sie bede dogadywac to czemu mialabym go nie zaprosic? To chyba nie ma roznicy czy go poznalam na forum, czy np.w sklepie, na imprezie itp. Bo z Twojego toku myslenia mozna wywnioskowac ze kazdy bedzie tym pierwszym lepszym..
|
|
w szkole zapewne tez koledzy nie maja partnerek zgadajcie sie i zatanczcie poloneza razem
|
|
Nie chodzi o partnera na samego poloneza, lecz na całą studniówkę.
|
|
.
|
|
.
|
|
Zobacz na portalu społecznościowym http://na-kawe.net/ są tam fajni ludzie można umówić się na kawę i nie tylko.
|
|
Ja mogę iść ale nie na całą studniówkę, o północy muszę być w domu :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |