Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Targowisko |
Witam, może orientuje się ktoś, czy na łomżyńskim targowisku kupię wędkę? Chodzi mi o wędkę dla młodego chłopca, zupełnie początkujący, więc nie chcę wydać więcej niż 50 zł. Wiem, że w Zambrowie i w Kolnie znajomym udało się dostać kompletną wędkę (kołowrotek, żyłka, haczyki, ciężarki), wszystko zmontowane, gotowe do zarzucenia. Z góry dziękuję za konkretne info. Onufry Zagłoba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Targowisko |
w UK kupisz komplet puntlandzie za jednego funta))
|
|
Jesteśmy w Polsce. Jakbyś nie doczytał(a), Pytałem konkretnie o targowisko w Łomży. Onufry Zagłoba
|
|
Można wszystko kupić - ja kupiłem kiedyś u takiego wysokiego ciemnowlosego chlopaka. nie wiem czy dalej sprzedaje ale to trzeba isc i zobaczyc
|
|
Kiedys stal jeden pan ze sprzetem wedkarskim. Nie wiem jak teraz.Musialbys sie przejsc by sprawdzc. Za 50 zl to kupisz tez na allegro z przesylka. Nie bedzie to nic wyszukanego,ale na poczatek wystarczy.
|
|
kupisz, tylko najlepiej we wtorek, piatek lub sobotę
|
|
kawalek leszczyny, dratwy ,haczyk, olow i oczywiscie splawik z piora nawet gesiego .nie wielki kosz takiej wedki a chlopak bedzie mial radosc ze tata mu wedke zrobil
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |