środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
telewizja vectra!

czy wie ktos jak mozna rozwiazac umowe z vectra przed terminem? przeprowadzam sie i w nowym miejscu zamieszkania vectra nie swiadczy usług.
a moze ktos zna jakiegos pracownika vectry ktory moglby pomoc w rozwiazaniu umowy oczywiscie za jakims wynagrodzeniem pomozcie plis

bob

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: telewizja vectra!

czekaj najbliższej zmiany programowej lub innej okazji do rozwiązania umowy

Myślę, że jesteś kortowskim studentem, który zmienia stancję, a podpisałeś już umowę.. ;) W takim wypadku spróbuj przepisać (cesja) lub prościej - dogadaj się z następnymi najemcami ;).

Teraz jest jakąś zmiana w vectra i można rozwiązać umowe. Ja rozwiazalem wczoraj umowę!

Spróbuj napisać wymówienie w którym zawrzesz informację, że straciłeś możliwość wynajmowania tego mieszkania. U mnie się to sprawdziło z Netią

dzieki za info jutro jade do vectry mam nadzieje ze załatwie sprawe pomyslnie:)

bob

Do 31 października możesz za darmo rozwiązać umowę. Musisz tylko przy rozwiązywaniu wyraźnie zaznaczyć, że nie zgadzasz się na zmiany w dotychczasowym regulaminie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org