Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
telewizja vectra! |
czy wie ktos jak mozna rozwiazac umowe z vectra przed terminem? przeprowadzam sie i w nowym miejscu zamieszkania vectra nie swiadczy usług. a moze ktos zna jakiegos pracownika vectry ktory moglby pomoc w rozwiazaniu umowy oczywiscie za jakims wynagrodzeniem pomozcie plis bob
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: telewizja vectra! |
czekaj najbliższej zmiany programowej lub innej okazji do rozwiązania umowy
|
|
Myślę, że jesteś kortowskim studentem, który zmienia stancję, a podpisałeś już umowę.. ;) W takim wypadku spróbuj przepisać (cesja) lub prościej - dogadaj się z następnymi najemcami ;).
|
|
Teraz jest jakąś zmiana w vectra i można rozwiązać umowe. Ja rozwiazalem wczoraj umowę!
|
|
Spróbuj napisać wymówienie w którym zawrzesz informację, że straciłeś możliwość wynajmowania tego mieszkania. U mnie się to sprawdziło z Netią
|
|
dzieki za info jutro jade do vectry mam nadzieje ze załatwie sprawe pomyslnie:) bob
|
|
Do 31 października możesz za darmo rozwiązać umowę. Musisz tylko przy rozwiązywaniu wyraźnie zaznaczyć, że nie zgadzasz się na zmiany w dotychczasowym regulaminie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |