Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znalazłem tablice rej. |
Witam! Znalazłem tablicę rejestracyjną. Jeśli ktoś zgubił i to czyta, proszę o kontakt na adres e-mail: radzik93@wp.pl Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znalazłem tablice rej. |
na policje oddaj,bo urząd zanim łaskawie ruszy z procedurą to gość już nową blachę dostanie.chodzi tez o to żeby nikt z niej \"nieodpowiedniego\" użytku nie zrobił.a policja jak chce niech szuka gościa
|
|
wariant drugi Powieś w garażu na ścianie. to samo bym zrobił :D
|
|
Mogłeś podać numery a wydać tylko za okazaniem dowodu rejestracyjnego. Wtedy znajomi by powiadomili właściciela jeśli mon sam nie czytał wiadomości.
|
|
tylko i wyłącznie zrób tak jak podpowiada Boski \"Autor: boski (---.skybroadband.com) Data: 15-10-14 17:47 na policje oddaj,bo urząd zanim łaskawie ruszy z procedurą to gość już nową blachę dostanie.chodzi tez o to żeby nikt z niej \\\"nieodpowiedniego\\\" użytku nie zrobił.a policja jak chce niech szuka gościa\" w każdym inny przypadku możesz mieć problemy - bo może to Ty napadłeś na sklep np. w Kramkowie...
|
|
Autor: radzik93 podaje str www.ufg.pl bedziesz wiedzial czy placi OC.
|
|
bedziesz mial nr polisy i firme dalej zrobisz jak bedziesz chcial
|
|
a po co mu to, jeżeli, ON znalazł tablicę, a nie wykorzystał podstępnie, do \"zatankowania auta\" ... tam nie ma namiarów na właściciela, posiadacza polisy...
|
|
Skoro właściciel się dzisiaj nie znalazł to jutro odwioze tablice na komende. Pozdrawiam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |