Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kandydaci do rady Powiatu Łomżyńskiego |
Będę głosować na tych co pamiętam że się w szkole pilnie uczyli, mądrzy, mieli głowy pełne pomysłów, kulturalni,bezinteresowni, UCZCIWI od urodzenia,solidni, z sercem, a nie na cwaniaków. Cwaniakom mówimy stanowcze NIE ! Podobni już się przewijali na takich stanowiskach.. :) Tylko od brania kasy..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kandydaci do rady Powiatu Łomżyńskiego |
Ok, pozwalam :P
|
|
To może i popierasz..? :P
|
|
jakieś konkrety ...
|
|
Wisienka, z tymi \"Twoimi\" uczciwymi, porządnymi, itp., stanie się to samo co z czystymi panienkami które wprowadzono do lupanaru. Nie sprawią one że, burdel stanie się oazą moralności. W krótkim czasie same się skvrwią. Podobnie będzie z owymi kandydatami którzy wpadną do tego szamba. Za każdym razem i zawsze, jest tak samo. Stare kvrwy pokażą tym nowym, o co tutaj biega. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Tylko gdzie tacy kandydaci są?
|
|
kalam na pewno w jakimś stopniu masz rację ale jak widzę niektóre plakaty z kandydatami to aż mi się nóż w kieszeni otwiera a w głowie jedna myśl : \"..jeszcze tam was ku*wa nie było..! \"
|
|
A jakie kryteria trzeba spełniać żeby móc startować na kandydata? mój kuzyn by chciał,ledwo przechodził z klasy do klasy,na dzień dzisiejszy nie ma żadnych osiągnięć,lubi dużo obiecywać,prawą piszczel ma podziarganą (ale pod garniturem by nie było widać).Można jeszcze składać kandydatury? Będzie więcej do wyboru ;)
|
|
A do powiatu to to samo co do samorządu? Bo mi o samorząd chodziło
|
|
Glosować na nowych, przerwać monopol!
|
|
najlepiej nie glosowac i glowa mniej boli
|
|
Boski, nie można myśleć w ten sposób. Przecież im tylko o to chodzi, aby ludzie nie głosowali. Tam nie ma dolnego progu, jak np. w referendum. Tak to sobie ustawili. Wystarczy że ten i ów, zbierze rodzinkę, gromadkę partyjnych lachociągów, grupkę gotowych na wszystko za czteropak, lub innego mózgoyeba, i już z niego radny jak 100-kvtasów. Oczywiście, każdy z nich to kryształ i wzór wszelkich cnót. Nie stosujący nieetycznych chwytów. O tym dopiero coś tam usłyszy się po wyborach. Z prostym wyjaśnieniem że, to tylko zazdrość i zawiść tych, którzy na grzędzie się nie znaleźli. Należy iść i zagłosować. I tak jak Wisienka prawi, na odpowiednich ludzi. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Trzeba głosować - bo patrzę że coraz gorsza hołota pcha sie na stołki, no luuudzie, bez przesady.....
|
|
wisienko a na kogo Ty będziesz głosować?
|
|
Na razie wiem na kogo głosować NIE BĘDĘ :) A Wy kogo popieracie?
|
|
:):):):) hahahaha wiśnia nie zakładaj takich tematów, myślenie nie jest twoją specjalnością , już ci kiedyś pisałem : do garów kobieto , do polityki ty się rwiesz ? hahaha ////////////////////////// Kandydaci do rady Powiatu Łomżyńskiego Autor: Wisienka123 (---.elomza.pl) Data: 14-10-14 16:04 A do powiatu to to samo co do samorządu? Bo mi o samorząd chodziło CZYLI RADA POWIATU wg ciebie to NIE SAMORZĄD ??? ::):):)
|
|
Autor: &zonk odbj nieudaczniku ,wisienke to bys chcial
|
|
wiśnia, urzekła mnie twoja głupota, -) kobieto ty dalej sobie pisz w tematach w których \" brylujesz \" i się spełniasz :):): Temat:: Nowy prezes PKS Łomża! Nowa nadzieja powiało świeżością http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=666672&t=666672 DURNAŚ tY KOBIETO !!! hahahaha Autor: Wisienka123 (---.elomza.pl) Data: 29-05-14 18:20 ahahahahahahahahahaha weź spadaj stąd z tymi po*ebanymi tematami społeczniaku i konfidencie. wkurzające jest \"anonimowe\" wypowiadanie się w takich tematach na forach - idź i im powiedz prosto w twarz!!!! !!!!!! a nie nam tu klimat psujesz w poważnych tematach o kebabach, używakach, solariach i fryzjerkach DZIEWCZYNO , CZY TYLKO TAKIE TEMATY CIĘ INTERESUJĄ ? :):):) tak sobie czytam twoje wypociny i widzę, że bez plotek twój świat nie miał by racji bytu :) kobieto, chłop cię zostawił a ty tu bo NIDGY cię całe dnie spędzasz, by znaleźć jelenia czy kłótliwa babo, szczęścia zezowatego szukasz ??? HaHaHa !!! kobieto, ja cię tylko punktuję ( i mam z ciebie dobrą polewkę :):):);) mogę być i św Mikołajem - nie zmienia to faktu, że jesteś KŁÓTLIWĄ ZRZĘDĄ !!! nie zniżam się do twojego poziomu bo NIGDY cię nie obraziłem i nie używałem jakichkolwiek pomówień , sama swoimi postami się kompromitujesz , coś ktoś gdzieś głupiego napisał a ty powielasz głupoty dalej hahahah zakładasz jakieś głupkowate tematy dziewczyno i póżniej się z tego wycofujesz !!!! zastanów się nad sobą i psyche ci siada ??? chłop cię zostawił? nie dziwota , taką zrzędę !!!!! idż kobieto jak niby wierzysz w boga, wyspowiadaj się i zmień nastawienie do życia :):):):) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=601369&t=595988
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |