Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HSF-Fitness-siłownia Łomża |
Korzystał już ktoś z tej nowej siłowni na mickiewicza? Wiem tylko jakie ceny. Jak ze sprzętem i ogolnie? z gory dzieki za info
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HSF-Fitness-siłownia Łomża |
W końcu jakaś ciekawa alternatywa. Ja już robiłem rekonesans i zdecydowanie się przeniosę. Full sprzętu- nowego i fajny lokal. Karnet 80zł i czynne cały tydzień. Warto pójść i ocenić samemu.
|
|
Ok rozumiem. A w jakich godzinach czynne?
|
|
Nie wiem od której, ale wiem ze do 22:00.
|
|
A gdzie to dokładnie jest? Kobiety też tam przychodzą? :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
kolo sp7, wczesniej byl szmatex, a potem chyba sala zabaw h0jowe forum
|
|
Korzystam z tej silowni bedac przejazdem w Lomzy. Male miejsce, przytulne. Bardzo dobrze mi sie tam trenuje. Obsluga miła, ceny chyba ok, cieżko mi sie ustosunkować gdyż tam gdzie mieszkam płacę €29 miesiecznie. Caly zestaw urządzeń do treningu nóg, na mojej 2 pietrowej siłowni nie ma maszyny do treningu łydek w HSF jest za co wielki plus:) Dzeyson
|
|
na lydki sztanga i przysiady nic lepszego nie ma
|
|
nie wiesz o czym piszesz boski. Dzeyson
|
|
Czy przychodzą tu jakieś Panie?? Czy raczej sami Panowie trenuja??
|
|
Z tym full sprzętu to bym nie przesadzał. W poniedziałki możesz zapomnieć o \"klacie\", a w sezonie zimowym lepiej unikać typowych dni treningowych. Sprzętu jest za mało na sezon zimowy. Na lato faktycznie - ok. W szatni panuje grzyb i okropna wilgoć. A co do Pań - kilka przychodzi, powiedzmy, że na salę znajdą się 1-3 samorodki :P
|
|
No właśnie to samo maiłem napisać co \"100mph\" :) Wszystko potwierdzam co napisane wyżej . Sala ćwiczeń jest ok. Faktycznie kilku maszyn mi też brakowało. Jest ścisk w typowe dni/godziny. Jak chodziłem to kilka niewiast się kręciło. Tu podkreślę grzyba w szatni, a jak już zobaczyłem prysznice to podziękowałem. No i od siebie dodam że często z głośników puszczane było di-polo na pełnej pi..dzie, mi to nie pasowało ale podejrzewam że dla niektórych to będzie plus.
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |