Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kasia zaczepiona wczoraj w Tesco |
Pozdrawiam Kasie którą zaczepiłem wczoraj w Tesco. Byłaś z koleżanką. Jak możesz to odezwij się :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kasia zaczepiona wczoraj w Tesco |
masakra........... .........................................................................
|
|
masakra!!!!!
|
|
masakra!!!!
|
|
Mnie tez ktos zaczepil i odjechal a ślad zostal i w pamięci i na zderzaku obawiam się że zostanie slad w portfelu
|
|
Masakra !! Milton
|
|
Dziękuję wszystkim zainteresowanym za pomoc, na was zawsze można liczyć :) Gimby do szkoły a nie na forum spamować.
|
|
Ktoś Ci się chyba na konto włamał i założył jakiś dziwnie durny temat, chyba że sam jesteś gimbazjaninem i lubisz spamować...
|
|
Widzisz akurat nie dla Ciebie założyłem ten temat, więc wcale nie musisz się w nim udzielać skoro jest \"dziwnie durny\" :) Swoją drogą uderz w stół, a nożyce sie odezwą. Gimbie :) Co nie znaczy że nie mozesz mieć swojego zdania :)
|
|
Ojoj, a nie dziwi Cię, że ludzie tak bardzo \"masakrują\" w tym temacie?
|
|
Kasia nie odzywaj się bo prawdziwy facet od razu by zagadał ;-)
|
|
Pseudo inteligencie, przeczytaj ze zrozumieniem posta i temat. Zagadałem, a reszty nie muszę tłumaczyć bo i tak nie ogarniesz :)
|
|
mniie tez zaczepil jakis idiota 1 wrzesnia pod szkola nr 10 naprawa zderzaka okolo 2 tys Max
|
|
To całkiem normalna sytuacja. Na spottedach ,na face jest tego pełno, a nie wiem skąd od raju hejting. Polaczki cebulaczki zakompleksione. Pozdro :D
|
|
bylo o ***** marynie nie gadac i bys nie szukal przez forum haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
boski vel sherlock vel łomżyk vel h.j wie jaki jeszcze nick, bo zmieniasz jak rękawiczki bo zaraz cie tu jadą. Ale tylko o ***** marynie mogłem gadać, bo twoja stara to najśmieszniejszy temat jaki krąży po łomży :)
|
|
Autor: piotrkropiel zero jaj masz facet i szukasz ich na forum poczekaj do wielkanocy ,moze znajdziesz je w tesco .Pewnie splunela na ciebie a ty sie pocisz gimbusie
|
|
Autor: piotrkropiel a i dodam ze z takich nieudacznikow mam breche MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
boski łomżyk, wygonili cię ze wsi to uciekłeś na wyspy. Jak będziesz w polsce to się odezwij to ci pokaże jakie mam jaja, bo u ciebie na wsi mówią że lubisz lizać... To chyba po matce ci zostało bo karmiła cie cumshotem zamiast piersią :)
|
|
Szukasz kobiety? Lepiej poszukaj pieniędzy. Kobieta wtedy cię sama znajdzie.
|
|
Autor: piotrkropiel odbij od rodzicow bo jaj ci zabraknie gimbusie i nie bedzie ci do smiechu prostaku. juz pokazales kasi jaki ty madry wiec scisnij zwieracze i milcz
|
|
Nie jestem gimbem. Jak kończyłem szkołę średnią, to gimby jeszcze nie było. Przejdźmy więc do komentarza: Masakra! Ps. za moich czasów, to się zagadywało dziewczynę, pytano o adres zamieszkania lub brano numer telefonu. Widzę, że teraz wystarczy się otrzeć o kogoś i szybciutko lecieć do domku, by na forum temat założyć, że w galerii tarło się odbyło :D hitman
|
|
boski łomżyk co czuły punkt? Stary wchodził ci do wanny, czy drugi stary prostował ci kiszki przez zwieracze? Bo widzę że musisz mieć jakiś uraz z dzieciństwa na punkcie jaj i zwieraczy :) A prostak to cię wychodoł i musiałeś na wyspy uciekać, bo tylko tam jest tolerancja takich wykolejeńców :) No zobacz, nadal jest mi do śmiechu:) I beke to ja mam z takich internetowych napinaczy. Nie napinaj się tak, bo ci gumka w majtach pęknie :)
|
|
Wychodował miało być, sorka za literówkę :) Jest też możliwość że poprostu cię wys rał :)
|
|
Autor: piotrkropiel (---.centertel.pl) nie czuły , nie czuły tylko jestes za malo inteligentny zemno popisac i pamietaj nigdy nie bron swojej dupy czyimis rodzicami pisz jak chlop, zjedz jak chlop, a do ludzi z szacunkiem po kopa w psioche dostaniesz i na wies uciekniesz do obory i bedzie spolka i dyrektory
|
|
Autor: piotrkropiel z brecho to ty latasz oleju sobie kup juz such masz pod deklem
|
|
boski łomżyk skrętu zwojuw na mózgu nie dostałeś od wymyślenia tych wykwintnych żartów? Pamiętaj, hama na wyspy ze wśi wygonisz, a wśi z hama nie da rady :) \"jesteś za mało inteligentny ZEMNO popisać\" buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Aż monitor zabrudziłem ze śmiechu ty inteligencie :) Nie kompromituj się już tutaj, zmień nick jak co miesiąc i wczołgaj się z powrotem do swojej groty :)
|
|
lomzyk, piotrkropiel to nie zarty to dwunastnica
|
|
Steffanek: To całkiem normalna sytuacja. Na spottedach ,na face jest tego pełno, a nie wiem skąd od raju hejting. Polaczki cebulaczki zakompleksione. Pozdro :D normalna sytuacja? typ boi się zagadać w realu i ty to nazywasz normalną sytuacją? Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Legendarny_obywatel to normalna sytuacja. Przeczytaj ze zrozumieniem temat i post :)
|
|
fajnie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |