Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Księgowa w Norwegii |
Ratunkuuuu, potrzebuję jakiejś dobrej księgowej do zalatwiania spraw rachunkowych w Norwegii. Czy ktoś coś wie? Pilna sprawa, więc zależy mi na czasie!!!! Pliiis piszcze jak coś wiecie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Księgowa w Norwegii |
nie badz smieszny zaplac ksiegowej w norwegii Max
|
|
Masakra ...
|
|
a czy koleś napisał , ze chce księgowej za darmo? proszę czytać ze zrozumieniem. On po prostu poszukuje ksiegowej!!! Znam biuro które zajmuje się obsługą polskich firm w Norwegii, jest to norwegia consulting, mój brat ma firmę sprzątającą w Norwegii i nie korzysta z moich usług w Polsce (bo nie znam przepisów norweskich) tylko zlecil wszytsko ksiegowej tam na miejscu. Od dwóch lat korzysta z ich usług i jest zadowolony, mam nadzieje ze pomogłam, pozdrawiam
|
|
Autor: basiaksiegowa nic nie pomoglas mu tylko zareklamowalas sie . Daj namiary na ta ksiegowa w norwegi sprawa pilna az sie pali
|
|
ja sie zareklamowałam haha i myslisz ze jak napisze w nicku basia ksiegowa to tłumy bedą do mnie walić drzwiami i oknami. to biuro w norwegii to norwegia consulting z takim granatowo-czerwonym logo jak beda problemy ze znalezieniem w necie to podesle szczegolowe namiary.
|
|
Dziękuję Basia za informację, już ich znalazłem, mam nadzieję, że ogarną to co trzeba dobrze.
|
|
nie ma sprawy, cieszę się że pomogłam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |