środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ostrzegam przed właścicielkąsklepu fryzjerskiego WAY TO BEAUTY w Venedzie!

Jeśli kiedykolwiek będziecie mieli okazję korzystać z porady tej pani podobno \"profesjonalnej fryzjerki\" nie bierzcie tego na poważne,bo nawet nie dość,że nie ma pojęcia o fryzjerstwie to jeszcze udziela porad i informacji daleko odbiegających od prawdy.Panie ekspedientki lepiej się znają niż ona !!! Szkoda włosów.Zdecydowanie odradzam!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ostrzegam przed właścicielkąsklepu fryzjerskiego WAY TO BEAUTY w Venedzie!

Nie ma to jak mocna konkurencja! (za mocna?)

znam właściciela i oni pracowali w kauflandzie może stara szefowa robi reklamę :-)

(.) (.)

mylisz firmy tu nie chodzi o tych fryzjerów tylko o sklep z kosmetykami, ludzie czytać umieją, ale ze zrozumieniem widać problemy...

No cóż.
Każdy orze tak jak może.

WITAM
CHCIAŁABYM ZMIENIĆ KOLOR WŁOSÓW I ZNAJOME BARDZO POLECAJĄ MI TEN SKLEP. PODOBNO BARDZO PROFESJONALNE DORADZTWO. A JAK WYGLĄDA SZEFOWA ?

madzia81 - kolejna kretynka która założyła nowe konto zeby wybielić swoją firmę

Ja również polecam sklep .
Zanim powstał sklep w Galerii kupowałam farby na Krótkiej (ten sam sklep)

motoon- forum istnieje do tego abyśmy mogli wyrażać swoje opinie
pozytywne oraz negatywne i dzielić się nimi z innymi użytkownikami.

EWKA178

I kolejna... hehheh. Tak, specjalnie się rejestrujesz żeby napisać 1 post o jakimś sklepiku - przeestań ściemniać.

Nie wiem która pani jest szefową,ale pani blondynka z kręconymi włosami jest przemiła i kompetentna.Polecam ! Kiedyś byłam w sklepie na Krótkiej i inna pani nie potrafiła powiedzieć mi ile i jakiej wody dodać farby więc więcej tam nie pójdę.Dodam jeszcze,że wcześniej byłam klientką sklepu fryzjerskiego bliżej Poloneza,ale tam dziewczyny nieuprzejme i łaskę robią,że coś doradzą.Wolę więc zapłacić więcej a być miło obsłużona w Venedzie.

Pozdrawiam Panią blondynkę z Venedy :-)))))

Kompetentne są panie w sklepie fryzjerskim na Krótkiej, ale tym w stronę hotelu Gromada, a nie ulicy Dwornej... Panie w Venedzie to faktycznie porażka

Witam.
Proszę zauważyć,że nie zakładałam po raz kolejny konta tylko to jest moje jedyne,ale jak widać ktoś nie jest na tyle inteligentny,żeby czytać ze zrozumieniem,tak jak zauważyłaś diaesiare po pierwsze nie salon fryzjerski,a po drugie na pewno nie konkurencja. Po prostu chciałam ostrzec,żeby nie było tak nie miłej niespodzianki jak u mnie,ale skoro nie to proszę czekać efektu :)
Proszę zauważyć,że piszę o szefowej,też blondynka,ale proste włosy.Do nie dawna porad udzielały mi ekspedientki,a zwłaszcza pani blondynka z kręconymi włosami i byłam zadowolona,ale niestety kiedy szefowa,która powinna dawać przykład i podobno zawodowo fryzjerka udziela tak nie prawdziwych informacji i doradza wybór koloru,bo nawet pani ekspedientka powiedziała,że skoro szefowa radzi taki kolor to wie co mówi,bo jest fryzjerką.
Niestety pani ekspedientka jak mnie zobaczyła to powiedziała tylko masakra,a szefowa nawet nie zna odcieni blondu i miedziany,a raczej różowy też zalicza do blondu!
I nie jestem tu na tym forum po to,żeby robić konkurencję,bo odkąd powstał ten sklep w Venedzie przeniosłam się z krótkiej tam i byłam bardzo zadowolona z porad pań pracujących tam,do momentu kiedy nie spotkałam szefowej.
A teraz znowu wrócę na krótko tylko tam bliżej Poloneza,bo z drugiej strony to jest tej samej właścicelki co w Venedzie.

Autor: angel123 po co sie zalisz tutaj idz do tego sklepu i sie pozal jak taka odwazna jestes a nie bluznisz za oczyma ludzi pokaz morde swoja jak chcesz popisac

uważasz,że to moja taktyka??:)i w ten sposób daję sobie upust swojej złości????i tu Cię zadziwię, próbowałam rozmawiać z włascicielką, która nie dała mi jednak tej satysfakcji... niestety nie miała odwagi rozmawiac ze mną...:) uważam,że jesli zaufałam tej Pani , po jej zapewnieniach,że osiągnę oczekiwany efekt i jeśli niestety wyszło jak wyszło ta Pani powinna troche inaczej to załatwić, kolor w żadnym razie nie jest podobny do tego jaki mi wmówiono.A Pani nie ma odwagi na rozmowę. tylko dlatego postanowiłam opisac to tutaj. Każdy ma prawo sie pomylić, popełnić błąd , ale trzeba umieć do tego się też przyznać i naprawić... i tylko tyle.

Witam

Ja osobiście jestem zawsze zadowolona z porad Pań które tam pracują zarówno jednej jak i drugiej. To co tu piszesz to śmiech na sali jak dla mnie, bo chyba wiadomo że skoro wiesz że nie jesteś w temacie do końca to chyba bierzesz pod uwagę że może coś pójść nie tak ...
Trzeba było iść do fryzjerki a nie swoje żale wylewać na forum...

Owszem dwóch pań,a nie właścicielki...To samo mogłam napisać co Ty do niedawna jeszcze, ciekawa jestem jak Ty byś zareagowała jeśli mówisz,że chcesz odcień blondu pani Ci poleca taki kolor którego nie może pokazać na palecie,ponieważ go jeszcze nie ma,bo to nowość,ale ma być blond,a okazuje się czerwień z odcieniem różu. Uwierz mi,że stać mnie na dobrego fryzjera i wszystkie inne zabiegi robię w profesjonalnym salonie,a to że nie korzystam z koloryzacji to po prostu nie mam takiej potrzeby i a panie ekspedientki zawsze dobrze mi doradzały.A w temacie to chyba Ty nie jesteś...
Uderz w stół,a nożyce się odezwą ...

angel123 spokojnie... To tylko włosy, umyj szamponem przeciwłupieżowym kilka razy i Ci się kolor zmyje. Albo zostaw, na topie przecież ten różowy.

Lida dzięki za poradę i miłe słowa otuchy:) Będąc zawsze blondynką (eksperymentowałam tylko w odcieniach blondu i to mi wystarczało)ciężko jest przyzwyczaić się do różu mimo tego,że jest na topie nie jest moim ulubionym kolorem,a zwłaszcza na włosach :)

TO NIE JEST MIEJSCE NA TAKIE WYWODY!

Co to za zwyczaj. że ludzie piszą takie rzeczy na forum publicznym? To jest dziecinne, nie załatwia to sprawy, jedynie da upust Twojej złości.

Ja na miejscu każdej \"obsmarowanej\" w taki sposób osoby składałabym wniosek o pomówienia i zniesławienie w Sądzie.

stało się, masz nauczkę, żeby:
1. nie wierzyć we wszystko co Ci mówią ludzie.
2. nie zabierać się za takie zabiegi SAMEMU w DOMU, na farbie na pewno było napisane \"Wyłącznie do użytku profesjonalnego\" więc, myślę, że masz małe szanse na \"wygranie sprawy\"
3. Zarówno Panie w Venedzie, jak i na ul. Krótkiej bliżej Poloneza są bardzo pomocne, wystarczy zapytać, uśmiechnąć się, być człowiekiem :) NIE TRAKTOWAĆ NIKOGO Z GÓRY i NIE MIEĆ POSTAWY ROZSZCZENIOWEJ, a wtedy każdy sprzedawca da z siebie wszystko, bo dzięki klientowi zarabia.

podsumowując, niech każdy z nas wykaże się dobrą wolą, a świat będzie lepszy.

P.S jestem klientką zarówno sklepu w ul. Krótkiej jak i tego w Venedzie od dłuższego czasu, moja opinia jest obiektywna, pracuję w innej branży.

Miłego dnia :)

Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.

A morał z tej historii taki,że najlepiej włosy malować w salonie a nie samemu, bo jak kolor wyjdzie nie taki jak chcieliśmy,to przynajmniej poprawią.

Jak trafimy na nie kompetentnych ludzi to i w salonie różne efekty wychodzą ...
Mam nadzieję,że nikogo innego nie spotka coś takiego jak mnie i tylko tyle...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org