Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńska Scena HH |
Jakie znacie łomżyńskie składy hip hopowe, co sądzicie o nich i i ich nagrywkach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńska Scena HH |
hmmm... a jest jeszcze jakis "skład" hh w Łomży?? Kiedys bylo E.W.P a teraz??
|
|
a teraz jest super skład rapsratack MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
jeste jeszcze "Jantar skład" ale oni jeszcze dobrze nie zorganizowani,,,choć wiem(znam osobiście:))że już gdzies w łomży śpiewali:P
|
|
dzielnicowy paryss 18-400 sqat czy jakos tak miniu qu qu i furia - nie pamietam full nazwy Mazadar wiecej nie pamietam :P -=przemek aka phobia=-
|
|
PSG Koneksja Dondi i Lewy dla wtajemniczonych a swoja droga to ten temat jest zupelnie niepotrzebny ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
a znacie jakieś składy z południa: PPM KiNT
|
|
Spontan Crew, C2S i tam jest troche tego ale znalesc cos to trza sie nachodzic po miescie :P Zdetronizowany
|
|
Może zarzućcie jakies linki do łomżyńskich produkcji..
|
|
EWP- Dusza,serce i ciało http://rapidshare.de/files/25720805/EWP_DUSZA_SERCE_ICIA_O.MP3.html EWP- Hymn z osiedla http://rapidshare.de/files/25720860/EWP_HYMN_Z_OSIEDLA.MP3.html EWP- Lomdyńczyk w świat http://rapidshare.de/files/25721448/EWP_LOMDY_CZYK_W__WIAT.MP3.html
|
|
w dziale mp3 na wirtualnej polsce wybierzcie sobie Łomże i gatunek HH... sprawdzcie te nagrania
|
|
w google wpiszcie Dzielnicowy Paryss i bedziecie mogli sciagnac pare nutek
|
|
K69, moim zdaniem taki temat jest calkiem potrzebny bo warto zwrocic uwage na kulture hiphopowa w naszym miescie, ktora dosc preznie sie rozwija. Jak na takie nieduze miasto, slyszalem sporo nawinietych szesnastek z czego niektore przez konkretnych zawodnikow... a to dobrze wrozy na przyszlosc. EWP i Metodyka to juz klasyka dla lomzynskiego podziemia... chociaz część(?) z nich nadal działa jako QuQuFuria, tez wyzej wspomniane PSG, ktorych moglismy zobaczyc na teledysku WNB-Stawiam Na Jutro. Z nielegali w moje rece trafily jedynie C2S i Konsensus poludnie... material Konsensusu to glebokie podziemie, przynajmniej na tej plycie ktora mialem, za to C2S to juz pacjent ktory reprezentuje jakis tam poziom, no i o Lap Za Mikrofon Pakt (EWP i MTDK) tez warto wspomniec bo jakis czas krazylo po miescie. Nie jest zle.
|
|
A o Dzikim to już nie pamiętacie?? Fakt nie mieszka już w Łomży ale z nie jest i oniej śpiewa.
|
|
jak jest jakis typ co nawija niech da znac to moze cos wspolnie zrobimy. Wogole dawajcie namiary na jakies swoje nuty bo juz moje mi sie znudzily-pozdro
|
|
Typów z KiNTU(krótko i na temat) znam osobiscie z nimi sie wychowalem sa spoko. ZA**ISTY jest tez Adek z Jantara gral na WOSP w ekonomie. Tez go znam:D "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
DePe_LeSSeR wprawdzie kilka kawalkow juz wrzucalem wczesniej na forum, ale nizej podaje linki ponownie: Riczard - Ja Wiem To Riczard - Nie Mowią Candy Riczard/Szczubeł - Syf Ulic (Czyli Być Kimś)
|
|
znam wszystkich ziomow z jantara z Adkiem na czele. Kiedys pamietam mieli zespol o nazwie Jantar Niggaz ale szczerze nic nie slyszalem, procz jazdy na wolno przez Adka. Dobre dzieciaki maja rapowe dusze, Pozdro dla jantara Yo
|
|
link do moich nut jak kogos interesuje Pozdro http://dzielnicowyparyssdepe.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNDcxODkuaHRtbA==
|
|
www.myspace.com/dziku81 lapcie stronke ziomka z 28.
|
|
Nagrałby który cos ciekawego o ŁKSie;)
|
|
OOOOO kibol dobry pomysl. Wiele klubow ma swoje kawalki np cracovia sandecja ruch. My nie mozemy byc gorsi paru naszych chlopakow ma talent wiec trzeba z nimi pogadac. Pzdr dla kibiców ŁKSu. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
4A_Records dla niewtajemniczonych mógłbyś wyjaśnić, na czym polega "nielegal"? I co to jest to "głębokie podziemie"? Ukrywają się przed kimś?
|
|
moge cos nagrac ale kibic ze mnie kiepski wiec moze macie jakies ciekawe rymy o LKSie to dawajcie moze cosm sklece pozdro
|
|
LeSSeR wrzuć więcej swoich starych kawałków. Pięć lat temu bez modemu .. 3773455
|
|
LeSSeR wrzuć więcej swoich starych kawałków. Pięć lat temu bez modemu .. 3773455
|
|
nielegal to przeciwienstwo legala, a legal to ten produkt, ktory widzimy w empiku elegancko wydany w folii na półce, za ktorym kryje sie profesjonalna promocja, dystrybucja, prawa autorskie, umowy z ZAiKSem no i pare innych spraw ktore obejmuje kontrakt z wytwornią. Oczywiscie w polskim showbiznesie nie ma co mowic o profesjonalizmie :) jestesmy trylion lat za murzynami, zwlaszcza jesli chodzi o gatunek muzyki jakim jest rap. Sprzedaz plyt u nas jest tak niska, ze granica miedzy "legalem", a "nielegalem" mocno sie zaciera jesli chodzi o jakosc czy reprezentowany poziom. Piszac glebokie podziemie mam na mysli mikrofon komputerowy za 15 zl podlaczony do zintegrowanej z plytą główna karty dzwiekowej, bez proby podjecia podsawowych zabiegow realizacyjnych... z dopiskiem YO, jarajcie sie ziomy! ;)... oczywiscie pisze ogolnie, nie mam na mysli zadnego konkretnego skladu
|
|
przede wszystkim malo ludzi ma pojecie o rapie. Wez przecietnego malolata sie zapytaj o jakas powazna kapele amerykanska old schoolowa. W kraju gdzie lansowana jest Doda i jakies tam inne pierdy to nie ma co sie dziwic, ze tak jest. Ludzie w muzyce ida w strone latwego i przyjemnego odbioru. Majteczki w kropeczki takie tam
|
|
no nie wolno zapomniec tez o kaniucie :P hehehe to jest down wpiszcie na wrzucie kaniut .:P
|
|
wpisz sobie na wrzucie Michał Wiśniewski albo Rubik to dopiero downy :P
|
|
z mojej oski : KINT i PPM a dalej to Majes cos nagrywal i EWP KINT i PPM nadal robia kawalki
|
|
http://psgkoneksja.mp3.wp.pl/ - dobry syf z łmż
|
|
jak już ktoś wspomniał,na strefie mp3 w wirtualnej polsce jest tego chyba najwięcej (nielegali etc)
|
|
wystarczy sie popytac i juz sie zna więcej ekip Kez RWK, Jedyna Opcja, MZK, RGW Skład, ESLO, dziewczyna Sara, Majeś nawija w ASW, Kapka. Też byłem na tym występie Adka na WOŚP i wtedy tez RGW grało i ASW
|
|
skladow jest duzo wiecej na lomzy ale jak to wszedzie zycie
|
|
jest opor muzy wszedzie ale wikszosc to taki syf, ze szkoda sobie glowy zawracac. Lomza moje miasto, miasto sexu i biznesu.....
|
|
Dlatego trzeba promować te które grają dobry rap a nie wszystko co brzmi jak rap a tak naprawde ma z nim niewiele wspólnego..
|
|
EWZ ostatnio slyszalem. poczekamy na rozwoj wydarzen ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Zapraszam na Nasz servis Łomżyńskiego rapu www.raplomza.pl w w w . R a p L o m z a . p l Zapraszam do rejestracji na forum i Rozwijania servisu // www.RapLomza.pl Zapraszam na |: www.RapLomza.pl rejestrować się na forum i Rozwijać servis !!
|
|
jest jeszcze taki mały składzik Kał Zygmunta naprwde polecam :)
|
|
hula babula i gdzie gorzała sqad
|
|
Prosze :) http://www.sendspace.pl/file/ENJI7lDT Połączenie Łomży i Kolna. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1234367980&mode=1
|
|
tłoku
|
|
SOS Sklad wydal nielegala calkiem niezly a propo ŁKS'u z tego co pamietam ekipa ZŁO (z łomżynśkiego osiedla) nagrała cos na ten temat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |