Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rejestracja pup lomza |
Witam. Orjentuje sie moze ktos z was o ktorej trzeba byc pod urzedem zeby moc sie zarejestrowac?? Dzisiaj pojechalem tam okolo godziny 7 rano i juz nie bylo numerkow dla klientow a jedna kobieta powieziala ze od 2 stala w kolejce. Czy to mozliwe zeby trzeba bylo tyle stac? Ile numerkow dziennie jest wydawanych?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rejestracja pup lomza |
około 20 chyba
|
|
Powinni zrobić tak jak w starostwie Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Ja rejestrowałam się w listopadzie numerków było 30. Ja byłam przed urzędem ok 6.30 i bez problemów sie zarejestrowałam ok 6.50 otwierają drzwi i można pobierać numerki. W sumie to zależy od dnia czasami nawet po 8 są jeszcze numerki:)
|
|
Ja dzis zaszczycilam swa obecnoscia ten smieszny UP o godz 6 i szoku doznalam iloscia ludzi ! rozmawialam z wieloma mlodymi i oni stali tam od godziny NIBY 4 z minutami.Dla mnie to poczatek kariery z UP i oby szybko sie zakonczyla. Ja nie zdolalam sie zarejestrowac;/ jutro kolejna próba tez wpadnij bedzie razniej :D
|
|
w lutym, ubieglego roku aby pierwszy raz sie zarejestrowac, bylem jako 20 o 3 rano:))) teraz jest" niby" lepiej.
|
|
|
Numerków dziennie jest 36. Trzeba stać od ok.3-4 podobno dlatego, że w grudniu wielu osobom pokończyły się umowy.
|
|
Może ktoś z Was ma aktualne informacje na temat rejestracji w Urzędzie Pracy? Jak to obecnie wygląda? Dalej kolejka, numerki?
|
|
http://pup.lomza.pl/ > \"Rejestracja elektroniczna\", kilka formularzy do wypełnienia i na koniec podają ci dokładną godzinę, najczęściej na drugi dzień, na którą masz przyjść do konkretnego stanowiska, bez kolejek, numerków...
|
|
Statystycznie bezrobocie gwałtownie nam spadło, realnie znacznie mniej http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=36931 Prawda czy fałsz, więc ktoś tu kłamie, gdzie wy macie te kolejki ?
|
|
Algeroth - dziękuję :-) Sarenka 1988 - statystycznie ;-)
|
|
a moze tak by było prosciej zarejestrowac sie przez internet?umawiasz sie na konkretny dzien i godzine.proste
|
|
Rzeczywiście proste :-) Kilka formularzy do wypełnienia. Potem otrzymuje się termin wizyty, najczęściej na dzień następny. I spokojnie omija się ten poirytowany czekaniem tłum na korytarzu. Polecam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |