Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SZUKAM DOBREGO FACHOWCA DO NAPRAWY LAPTOPA LENOWO |
Naprawdę osobę która się zna na tych tematach. Dysk twardy, pamięć wymieniona,nowy system wgrany a mimo tego nie rusza..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SZUKAM DOBREGO FACHOWCA DO NAPRAWY LAPTOPA LENOWO |
Marcin, firma xeromax na Mazowieckiej
|
|
Obok Maliny na Starym Rynku masz chłopaka, który się na tym zna, jest naprawdę dobry. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Kupiles LENEVO musisz z tym życ h0jowe forum
|
|
Spróbuj dostać się do baterii BIOS. Wyjmij ją na chwilę i ponownie włoż. Miałem taki przypadek w ACERZE i dodam, że dobranie się do niej wymagało rozebrania prawie całego laptopa. Jak jest w Twoim, nie wiem.
|
|
Xeromax i Marcin - też polecam
|
|
Sim-Tech Adres: Dworna 2, Polecam chłopaków
|
|
a co.... masz do Lenovo ? nie znasz tej marki to sie nie wypowiadaj.To samo pewnie powiesz o Foxconn ?
|
|
Na Dmowskiego jest mały sklepik komputerowy nad filarkami i tam pan również naprawia komputery - jest bardzo fachowy, miły a przede wszystkim uczciwy - co w dzisiejszych czasach nie jest często spotykane wśród fachowców.. Jeśli dobrze pamiętam ma na nazwisko Skrodzki. Naprawiał mi kompa jakiś czas temu, poza tym służy fachową poradą i nie zdziera kasy. Polecam z czystym sumieniem.
|
|
Jeśli jest to stary laptop i brak obrazu mimo iż słychać że laptop pracuje to poszła karta graficzną,naprawa w granicach 500zł i w górę czyli nieopłacalna.Przejrzyj dział ogłoszeń z używanymi sprzętami np. http://www.4lomza.pl/ogl2.php lub http://ogloszenia.zambrow.org/Category?id=31 lub: http://www.mylomza.pl/ogloszenia/showlist/4_inne.html Lepiej jest kupić sprawny używany niż naprawiać i nieraz jest tak że po naprawie często znów się psują
|
|
zgadzam sie z przedmowca:)
|
|
Dzięki.
|
|
Laptop został naprawiony w firmie obok Maliny. Problem z baterią bios.
|
|
Dobre podejście mają w serwisie Arvika ( www.arvika.pl ). Odzyskiwali mi tutaj dane, a teraz to mam zamiar im wysłać kompa tak ogólnie to wyczyszczenia i modernizacji, bo już ma swoje lata i trochę zamula.
|
|
Ja akurat żadnego fachowca z lenovo nie znam ale gdyby chciał ktoś odzyskać dane z dysku to polecam: centrumodzyskiwaniadanych.pl oni właśnie się zajmują utraconymi danymi i z tego co wiem świetnie sobie z tym radzą. MI już się kilka razy zdarzyło utracić dane i to nic przyjemnego niestety.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |