Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża Kanał, podjazd |
Witam, czy wie ktoś może gdzie w Łomży jest jakiś bezpłatny kanał, podjazd dla samochodu osobowego? Bo muszę wymienić sondę a bez wejścia pod samochód nie da rady.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża Kanał, podjazd |
w gradach woniecko je
|
|
1. jest na WZGS za stacją LPG 2. na PKSach tam chyba grosze się płaci
|
|
Kiedys byl w Piatnicy na terenie obecnego Orlenu,nie wiem czy jest tam jeszcze. a nie masz znajomych co mają kanał w garażu?
|
|
fordeo: mam ale to po za Łomżą 25km, Hanes na WZGS z tego co widziałem kiedyś to stoi zabezpieczenie by nie wjechać. A na PKS'ach to gdzie tam dokładniej trzeba podjechać ? Tym wjazdem co się wjeżdża na stacje paliw?
|
|
skręć w drogę do hurtowni Wiomar i po lewej będzie wjazd przed zakładem Window tam masz kanał ogólnie takie przytulne miejsce....:)
|
|
Ewentualnie za Agrobiznesem masz konkretny najazd na terenie ZDZ. Jesteś obok salonu skody lecisz do końca potem w prawo w lewo i na końcu widzisz najazd :)
|
|
Na dole Polowej tam gdzie warsztat masz najazd.
|
|
Kamil od tego zabezpieczenia to kłódkę mają w ce pe enie. zajdz poproś i Ci udostępnią.Ja tam kiedyś też korzystałam.
|
|
Dzięki Panowie :) Jak będzie w weekend pogoda to pojeżdżę poszukam tam gdzie piszecie.
|
|
ponawiam, i jak? gdzie warto pojechać? czy jest jakiś dostępny np. po 18-ej
|
|
Ponawiam temat. Wie ktoś, coś? Widziałem gdzieś na południu, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie...
|
|
Wzgs przy stacji paliw.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |