Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
konto osobiste -bank |
Witam, w którym banku oferują najkorzystniejsze konto osobiste? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: konto osobiste -bank |
chyba najlepszym bankiem jest bank Spółdzielczy w Łomży
|
|
Ja mam konta w 3 bankach, moja córka ma w innym banku, a syn jeszcze w innym. Mam jako takie rozeznanie. Powiem Ci , że tylko w getinonline.pl, nie pobierają żadnych opłat, bankomaty wszystkie są za darmo. Co prawda mam tam tylko 20 zł, nie korzystam z tego konta ok 1.5 roku, ale nie pobierają żadnych za prowadzenie rachunku czy za kartę,a konto internetowe jest nadal aktywne Mam nadzieję, że Ci pomogłam a.b.c
|
|
nie oszukujmy się nic nie ma za darmo, na pewno ciagle masz telefony i jakieś dziwne karty Ci zakładają
|
|
nic z tych rzeczy, jest kompletna cisza i spokój. konto działa. Jak nie wierzysz, to sobie załóż, a się przekonasz. Teraz widziałam reklamę, proponują lokatę na start na 4,5% do 10000 na 2 msc, ale tylko dla nowych klientów a.b.c
|
|
heh, tez mi oferta czyli 4,5% na 2 miesiące w skali roku to będzie 75zł, od tego 19% podatku belki to na czysto wychodzi 60,75 zł , eh majątek
|
|
Bank Zachodni WBK Konto Godne Polecenia Wszystko za darmo Tylko wypłaty z bankomatów innych niż BZ WBK i PKO BP Pozdrowienia dla: - Piotra Rakowskiego - Michała Rożniata - p. Olgi Jurguć - Pani Dyrektor PAWEŁ S. DĄBROWSKI
|
|
ja mam w Ing. Bankomaty za free wszystkie. Karta za darmo, jeśli w ciągu miesiąca wykona się płatności kartą na kwotę 200 zł (o ile dobrze pamiętam). ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Bank spółdzielczy - ok, tylko może być problem przy korzystaniu z karty bankomatowej np podczas płatności za zakupy. Ciekawą ofertę ma mBank - ale to wirtualny bank. Bardzo podobną ofertę znajdziesz też w Alior Banku. Sporo dyskusji na temat kont osobistych masz jeszcze na http://www.forum-kredytowe.pl/f129/ - ewentualnie tam poszukaj.
|
|
Też mam darmowe konto i jestem zadowolony. Ale nie będę robić reklamy
|
|
getin bank - poczytaj na forum (ja bym nie radziła) ja mam w alior banku jak zakładałam to była taka promocja że nie płace za nic nie wiem czy to jeszcze obowiązuje, i mam taką opcję że zwracają mi jakiś procent za zakupy w sklepach (spożywczych). Tylko zastrzeż sobie od razu że nie życzysz sobie tel. z ofertami z Banku.
|
|
Ja polecam internetowe konto w T-Mobile Usługi Bankowe dostarczone przez Alior Bank. Plusy konta to: - 0 zł za konto i kartę debetową – bez żadnych warunków - 0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce i na świecie - 0 zł za krajowe przelewy internetowe – w tym co miesiąc 10 natychmiastowych! - możliwość otwarcia konta w 5 minut! Poniżej link do konta http://rekomendacja.t-mobilebankowe.pl/rekomendacja/?partnerID=36&applicationID=39009_4200_PLN_IRR00_X&userID=39009
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |