niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mam pytanie

jak zablokowac posty na forum od danego uzytkownika.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mam pytanie

czy to musze isc az do speeda i oni mi tam zablokuja ?

Tak,musisz iść do speeda.

a nie lepiej tak to załatwić?
http://prawo.money.pl/aktualnosci/okiem-eksperta/artykul/kara;za;obrazanie;w;internecie;kiedy;i;jaka,251,0,891643.html

niby lepiej ale to jet nie normalna osoba jeszcze wiekszych sobie kłopotów narobie niz pomoge.

to po prostu ją zignoruj.Z czasem sobie odpuści.....tym bardziej że to niej zbyt dobrze nie świadczy.

ciezko jest ją zignorowac bo to juz kupe czasu trwa i jak narazie konca nie widac. wszystko bylo by ok gdyby nie podawala tu mojego imienia takto wes sie domysl o kogo tu chodzi

Końca nie widać....bo odpowiadasz na te zaczepki.Błędne koło.

chyba masz racje juz pora z tym skonczyc.

A nie ma nic ciekawszego niż wzajemne obrzucanie się błotem, przynajmniej jest jakaś akcja! Komu się nie podoba, może opuścić miejsce. Nikt go na siłę nie trzyma. Z tylu jest taki kabelek wystarczy odłączyć. Niektórym brakuje dystansu do siebie i do innych i poczucia humoru innym nie podoba się skandal i afery. Mi się podoba i internet jest fajnym miejscem na takie rzeczy. Nie niszczcie tego sztywniaki!!!za słowa nie wolno karać! Do zwolenników karania prawnego obrazy i pomowien: Cofamy się do czasów cenzury. I nie mowcie ze jestescie za demokracja i wolnoscia ale bronicie kultury bo niby musi byc, bo jesli chcecie karać za słowa to jesteście za zamordyzmem i za reżimem. Dlatego jestem za zniesieniem artykułów 216, 212, 356, 257 naruszajacych wolnosc slowa. Z niezgodnymi pogladaim mozna walczyc słownie, wchodząc w dyskusję i robiąc to samo a nie prawnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org