niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
drozdowo

madzialenka odezwij sie do mnie prose. jesli kto kolwiek zna magde sokolowsko czy moglby mi dac jej nr.

anonim

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: drozdowo

wiesz co madzik ty yo jestes tak samo nerwowa jak twoja szefowa. macie identyczne charaktery ale cie chyba chroni bo nie hce dac mi twojego nr

anonim

ostatnio jak u mnie byla to mowila ze trzyma cie z litosci. muwila ze bedie miala wyrzuty sumienia jak cie zwolni bo jak juz cie od jacka wziela to musi cie trzymac

anonim

nie gniewsz sie chyba ma mnie za to patologie madzik. ja ci tylko prawde pisze co ona mowi na twoj temat co ty myslisz ze komtaktu nie utrzymujeny. zobaczys ja niedlugo wylodujes na ulicy ja smiec

anonim

ty psychopatyczna analfabetko odp......isz sie wrescie czy naprawde chcesz zeby odwiedzic cie w ty taraskowie moja cierpliwosc co do twojej osoby wlasnie sie skonczyla

przepraszam czy ty jesteś jakąś niedojebana ?

(.) (.)

czenu ty tak bronisz tej szefowej swojej. a jak tam w pracy dobra atnosfera czy mosze jakies spiecia macie

anonim

ona jest niedojebana od urodzenia ale ja jej chyba ponastawiam w tym mózgu to co trzeba zeby sie naprawila chyba ze jest juz za pózno

czy ty sie leczylas psychiatrycznie bo z tego co wnioskuje to tak powinnas zosiu chyba znowu tam trafic bo innego wyjscia nie widze

madzialenka musimy sie komiecznie spotkac mam ci tak wiele zeczy do pofiedzenia

anonim

ja nie wiem czenu tak trzymasz sie tego drosdowa jak wiadomo ze z litosci cie tam trzyma

anonim

ty poj....ana trollico odp...ol sie dobrze ci radze ty specjalnie szukasz zaczepki. ale mam dobro wiadomosc wlasnie doszlas do celu. madzia przyjela twoje zaproszenie do twojej poj......anej zabawy

ale ty sie lepiej ogarnij bo zanim sie obudzisz to cie zlicytują razem z tą twoją chatką

mam nadzieje ze nie klucis sie z szefowo z mojego powodu. nie hce miec nic wspulnego z twoim zwolnieniem w rasie czego

anonim

ale ty jestes naprawde piep....nieta i to doslownie. ty k......wa czytasz wogle co sie do ciebie pisze popaprancu. skąd ty to wszystko bierzesz. chyba za duzo sie naoglądałas TRUDNYCH SPRAW. wes ty sie zajmij swoimi dziecmi a nie tylko k...wa wypisywac umiesz ze jesc nie majo od tego jestes matko zeby im dac jesc. i wes mnie nie wkur....iaj bo naprawde zrobie jak ty to mowisz jakos glupote i napewno tym razem nie bede zalowac ciebie. dopiero wtedy sie bedziesz mogla cieszyc ze sie wkurzylam

p.s daj znac kiedy to ci podrzuce troche kasy

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadzia to naprafde ty wiedzialam ze sie odeswiez w koncu. ale skoda bo ja musze juz isc wiec nie popisemy ale jutro sie odezwe

anonim

Masakra ...

ją pierdole hahahaha
stwierdzam niedojebanie muzgowe.

(.) (.)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org