Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespół niespokojnch nog |
Co to jest / nie wiem czy poprawnie nazwałam / jak leczyc , skąd to sie bierze i do jakiego lekarza sie udać .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespół niespokojnch nog |
że co? same się rozkładają? To zdrowy objaw, świadczy o silnym libido.
|
|
Może neurolog od takich spraw. Powodzenia życzę.
|
|
skrócić do tyłka i po bal
|
|
taka choroba nie istnieje.
|
|
od nóg to ortopeda lub jak napisał Vincent seksuolog
|
|
Fajnie jedna na trzy - nie jest zle
|
|
gratka - do neurologa potrzebne skierowanie ?
|
|
To takie specyficzne mrowienie w nogach szczególnie podczas snu, przyczyn jest wiele i chyba nie do końca są poznane, a co do leczenia to i tak musisz iść do rodzinnego on Cię dalej pokieruje.
|
|
jakiś lek Restonum czy coś takiego reklamują na tę chorobę może warto spróbować.
|
|
to jest wylacznie reklama suplementu Aflofarmu oni kazdy lek promuja sugerujac chorobe Max
|
|
to jest wylacznie reklama suplementu Aflofarmu oni kazdy lek promuja sugerujac chorobe Max
|
|
a to o mrowienie kaman? Wobec tego zacznij od naczyniowca dobrego.
|
|
moim zdaniem to jest problem neurologiczny i to dzieje sie na tle nerwowym, wiec neurolog
|
|
dobrze prawisz, twoim zdaniem i tylko twoim. zacząć trzeba od naczyniowca.
|
|
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/uklad-nerwowy/zespol-niespokojnych-nog-przyczyny-objawy-i-ich-lagodzenie_34847.html poczytaj stefannowak
|
|
Do neurologa potrzebne jest skierowanie. Chyba ze prywatnie pójdzisz.
|
|
stefannowak - dzieki - poczvtałam sobie . Sprawa jest poważna . Bvłam z tym u lekarza - to olał mnie i-powiedział. że przesadzam .
|
|
Kali4nia kup sobie ignatia amara 200 ch weź trzy granulki na noc przez trzy dni. Kup magne b6, pobierz dawkę maksymalną. Poobserwuj po miesiącu, powinno być lepiej. Jak to nie pomoże polecam mojego homeopatę, jest bardzo dobry.
|
|
nie namawiaj jej do złego /homeopatia/, niech idzie do rodzinnego lub neurologa prywatnie Jest to sprawa neurologiczna /psychiczna, zwiazana z jakimś wydarzeniem w twoim życiu DiDi
|
|
zmień lekarza nawet idź prywatnie, bo to jest poważna dolegliwość spróbuj jakiś czas brać żelazo,może to wystarczy,ale wcześniej zrób badania na mikroelementy. stefannowak
|
|
Panidomu napisz coś więcej - bo coś mi sie wdaje ,ze dobrze kierunkujesz . Równięz dzieki pozostałym - za cenne wskazówki . pozdrawiam
|
|
I wlasnie ignatia pomoże na psychikę, wiem co piszę a złe to będzie wędrówka od lekarza do lekarza i psychotropy, droga wolna.
|
|
Mija - nie denerwuj się Tobie też dzieki za cenne wskazówki . Też to biorę pod uwagę . Ja słucham wszstkich ...
|
|
Dziewczyny mają takie objawy nóg jak mnie zobaczą. Same im się rozwierają. Od tego i nie pomoże żadna profesorska szeptucha. Po prostu,tak już mam od dawna.
|
|
otwieraja sie ale oczy - takiego dupka to w życiu nie widziały .
|
|
Miałam ta przypadłość kilka razy i może sie mylę ale to chyba przez złe krążenie.. Ja przynajmniej tak miałam po wielu godzinach stania albo kucania. Najpierw mialam tzw. ciężkie nogi a w nocy to właśnie dziwne uczucie którego nie umiem opisać :-P posluchalam rady mojej mamy- poleżeć z nogami do góry, dosłownie oprzeć je na ścianie i tak choć z 5min. Albo gorąca kapiel.. Mi pomagało choć wiem że to może mało profesjonalnie i glupio brzmi :-P no i jest to doraźny sposób.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |