Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
maaaaadzia |
zrezygnuj z tej pracy u goski zle natym wyjdzies. gdy bedziesz nie potrzebna posbedzi sie ciebie jak smiecia ten typ tak ma. anonim
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: maaaaadzia |
czego ty potrzebujesz kobieto wes ty sie ogarnij wrescie i zajmij sobo. bo patrze ze muzg ci sie za duzo zlasowal i nic nie dociera do ciebie
|
|
o wrescie ktos normalny. czy znasz moze madzika a ogolnie to nazywa sie magda sokolowska prosze to bardzo pilne anonim
|
|
chcesz adres to masz osiedle narew 6 karton od rzeki. a twoj jak sie domyslam to taraskowo
|
|
smiesne. to jest sprawa zycia i snierci a ludzie tutaj sobie zartujo z takich rzecy. anonim
|
|
madzia jesli czytasz to to naprawde dobrze ci radze odejdz od nich. u nich tyko nerwy tracis gdzie indziej bedziesz miala spokoj naprawde. anonim
|
|
szkoda mi ciebie i boje sie ociebie ze przez to prace trafis na dno anonim
|
|
ty psychopatyczna analfabetko zacznij lepiej bac sie o siebie. radze ci zeby to byl ostatni raz gdzie wypisujesz takie rzeczy a i nie chce slyszec ze zaczepiasz ludzi na ulicy. bo stracisz cos innego niz tylko nerwy
|
|
a i propo skoncz tez z sms co do poniektorych osob. ty chyba najlepiej powinnas wiedziec o co chodzi prawda anonimie ZOSIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja nie strasze ja tylko dobrze radze
|
|
a co ta madzia tam robi?
|
|
Masakra ...
|
|
Lemon123 najpierw sam się trochę poucz i weź trochę korków z j. polskiego.\"sobo\"? \"muzg\"? Później nazywaj innych analfabeta :-D Poza tym, twoje \"rady\" są karalne, poczytaj trochę;-) Zosia daj sobie na luz, gdyby madzia chciała, to by się do ciebie odezwała. To podchodzi pod doręczenie, które również jest karalne.
|
|
przyganiał sagan garnkowi:):):) jakby co, to co to jest : \" z j. polskiego \" ? czy to wg erudyty i niby-znawcy ma oznaczać jakiś skrót? \" z języka polskiego\" :)
|
|
Proszę przytocz mi w takim razie zasady które nie dopuszczają takiej pisowni. A takie błędy jakie popełnił lemon aż biją po oczach. I nie uważam się za znawcę :-)
|
|
piotrusiu jak nie wiesz o co chodzi to wogle nie pisz i nie pouczaj kogos kodeksu prawnego. sie nie patrz na to co pisze to nie bedo cie bic moje bledy.
|
|
znawca pisowni od siedmiu bolesci sie znalazl ty to pewnie ze slownikiem siedzisz przed kompem i kazde slówko sprawdzasz jak sie pisze :)
|
|
bosz moje tematy to admin kasuje a tu pozwala na takie przekomarzanie..
|
|
Moje gratulacje lemon, prawie udało się tobie poprawnie napisać zdanie. Pamiętaj jeszcze o polskich znakach diakrytycznych i wszystko będzie dobrze;-) Chyba mama pomagała ci pisać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |