Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kurs tańca |
wiecie gdzie i za ile sa jakies kursy tanca w lomzy jesli w ogole takie sa :) chodzi mi o takie dla osob grubo po 20 w granicach 30 a nie dla dzieci :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kurs tańca |
Hej! Też jestem chętny na zapisy! Czy ktoś dysponuje jakimiś informacjami? Pozdrawiam!
|
|
ja wiem jedynie gdzie można zapisać się na break dance ale chyba was to nieineresuje hehee :P
|
|
ja prowadzę kurs tańca. tzw. taniec z blacha. Puszka w dłoń i mocne wymachy do góry i w dół trochę kręcenia tyłkiem aby łatwiej spływało i jedziemy MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Jeżeli chodzi o taniec towarzyski polecam w ROK-u klub Akat Łomża.Chodzi tam moja siostra.
|
|
break dla mnie rowniez :D prosze o wiecej info
|
|
Zapraszam do MDK'u Jest tam dobry poziom uczą i dziecie i dorosłych. Są rózne grupy. Nauka na dobrym poziomie. Zachcecam chodzilem tam i wiele sie nauczyłem. Pozdro Jarek1
|
|
A ja polecam rowniez ROK w Łomży tylko że Tance ludowe :)pozdro
|
|
sonyc na break dance można się zapisać w bonarze jest on niedaleko kina .
|
|
Wakacyjny kurs tańca dla dorosłych - właśnie teraz rozpoczyna się (pomyślamy głównie o narzeczonych, których czeka solowy taniec na poczatek wesela). Organizator: Klub Garnizonowy, informacje mozna uzyskać pod telefonem 506 120 966. Wiem bo też ze swoją narzeczoną zapisaliśmy się :-) Al Legionów 133 pozdrawiam wszystkich chętnych Nowicjusz
|
|
a te Kursy to sa płatne??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |