Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie dodatki do sukienki? |
Witam. Idę na wesele i w związku z tym kupiłam na tę okoliczność sukienkę z kolekcji sugar free. Nie mam jedna pomysłu na dodatki a bardziej precyzyjnie nie mam niczego - butów, torebki itd. Poradźcie! Proszę o pomoc. Fotomodelka: http://sugarfree.pl/product_picture/fit_in_360x480/4488cfcdcab458dcfb03f5d6cfde14ad.jpg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie dodatki do sukienki? |
Sukienka piękna. Ja bym założyła coś delikatnego na szyję. Teraz modna jest birzuteria ze szkiełek w srebrnej oprawie, do tego torebka kopertowa srebrna lub czarna i czarne buty.Torebka nie musi być w kolorze butów.
|
|
Dodatki czarne - np czarna łezka na łańcuszku - lub delikatne czarne koraliki, mała torebka - wieczorowa i koniecznie szpilki - te mogą być w kolorze góry sukienki lub czarne - ważne żeby nie były ciężkie :)
|
|
plecaczek, białe adidaski i czapka bejsbolówka
|
|
a ja bym zalozyla tylko dlugie kolczyki żmijki + kopertówka i tyle minimalizam zawsze w modzie :) Ola
|
|
a panie powyżej bez majtek chodzą?
|
|
Kolczyki żmijki,torebka-kopertówka,czarne szpilki. A na szyję żadnych ozdób bym nie zakładała.
|
|
.
|
|
Moim zdaniem im prościej tym lepiej: czarne buty a do tego biżuteria złota i subtelna - prosta złota bransoleta, mogą być ze 3 złote proste pierścionki i z naszyjnikiem możesz nieco bardziej zaszaleć. Ogólnie ja jestem fanką złotej biżuterii, ale ostatnio przetestowałam coś innego i mega polecam: http://lauravito.eu/zlote-tatuaze. To też jest biżuteria ale zakładasz ją na ciało, więc Cię nie ugniata, nie skrzypi jak jesz i opierasz ręce o stól, nie przesuwa się tak że wisiorek jest w złym miejscu - zawsze wygląda perfekcyjnie. A jakośc faktycznie jest taka, ze wygląda jak biżuteria;)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |