Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginął pies |
Tak jak w temacie. Zaginął pies. Na co dzień zamieszkiwał okolicę kościoła pw. Andrzeja Boboli w Łomży, 3 dni temu opuścił posesję i nie wrócił. Wabi się Roki. Jest rudy, niezbyt wysoki (mniej więcej do kolana), ma krótka sierść długie uszy i jest jamnikowatej budowy. Nie wygląda agresywnie i jest bardzo przyjazny. Jeśli ktokolwiek widział go bądź posiada jakieś informacje ułatwiające mi znalezienie go proszę o kontakt na adres przestrzelska_m@wp.pl Knox
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginął pies |
Od trzech dni widuję go (pasuje do opisu) na sąsiedniej ulicy, zakochał się , właściciel suczki go dokarmia, więc za chwilę powinien wrócić
|
|
Najlepiej rozwiesić w okolicy informację ze zdjęciem. My tak zrobiliśmy jak nam owczarek coli uciekł. Szybko się znalazł. Bum cyk cyk :)
|
|
A na której ulicy? Możesz podać nazwę? Knox
|
|
komosek bardzo proszę o kontakt telefoniczny, chociaż wiadomość na numer 516723527 a oddzwonie aby dokładniej się dowiedzieć gdzie go szukać . Bardzo mi zależy aby go odnaleźć . :( Knox
|
|
A na której ulicy? Możesz podać nazwę? Knox
|
|
?
|
|
Na Łomżycy w okolicach skrzyżowania Pułaskiego i Łukasińskiego widziałem dwukrotnie pieska pasującego do opisu. Ale wydawał mi się mniejszy niż mówisz, miał obróżkę i jedno ucho przyklapnięte. Wydawało mi się że gdzieś jest suczka z cieczką, bo pieseł ewidentnie kręcił się koło jednej posesji.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |