środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaginął pies

Tak jak w temacie. Zaginął pies. Na co dzień zamieszkiwał okolicę kościoła pw. Andrzeja Boboli w Łomży, 3 dni temu opuścił posesję i nie wrócił. Wabi się Roki. Jest rudy, niezbyt wysoki (mniej więcej do kolana), ma krótka sierść długie uszy i jest jamnikowatej budowy. Nie wygląda agresywnie i jest bardzo przyjazny. Jeśli ktokolwiek widział go bądź posiada jakieś informacje ułatwiające mi znalezienie go proszę o kontakt na adres przestrzelska_m@wp.pl

Knox

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaginął pies

Od trzech dni widuję go (pasuje do opisu) na sąsiedniej ulicy, zakochał się , właściciel suczki go dokarmia, więc za chwilę powinien wrócić

Najlepiej rozwiesić w okolicy informację ze zdjęciem. My tak zrobiliśmy jak nam owczarek coli uciekł. Szybko się znalazł.

Bum cyk cyk :)

A na której ulicy? Możesz podać nazwę?

Knox

komosek bardzo proszę o kontakt telefoniczny, chociaż wiadomość na numer 516723527 a oddzwonie aby dokładniej się dowiedzieć gdzie go szukać . Bardzo mi zależy aby go odnaleźć . :(

Knox

A na której ulicy? Możesz podać nazwę?

Knox

?

Na Łomżycy w okolicach skrzyżowania Pułaskiego i Łukasińskiego widziałem dwukrotnie pieska pasującego do opisu. Ale wydawał mi się mniejszy niż mówisz, miał obróżkę i jedno ucho przyklapnięte.
Wydawało mi się że gdzieś jest suczka z cieczką, bo pieseł ewidentnie kręcił się koło jednej posesji.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org