czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Naciągacze - Mechanik Łomża

Witam,
właśnie odebrałem autko po usłudze do poprawki. Zacznę od tego, że byłem stałym klientem tego warsztatu - usługi nie najgorsze, z gadki w przystępnej cenie, niezła dyspozycyjność.

Auto stało 12dni na rozrządzie - mało dostępne części, machnąłem już ręką ale przy okazji wyszła inna usterka za którą policzyli mnie 300zł a wyciek dalej został.

Kupiłem oryginalne uszczelki i dostałem informację że w ramach poprzedniej niepełnowartościowej usługi zrobią mi to 2 razy taniej w 1 dzień i będzie Pan zadowolony.

Auto podstawione od 8 rano oczywiście nie było gotowe tego samego dnia. Nie stawiłem się w pracy pracowałem na nockę 150km dalej, ale szczegół.
Dzisiaj odebrałem auto z ceną zaporową prawie 3krotną od ceny ugadanej łącznie 400zł..

Sam mechanik i obsługa zakładu pozostawiają pozytywne wrażenie ale cały winowajcą podejrzewam, że jest szef całego zamieszania.

Jest brak poszanowania dla klienta jak i swoich pracowników.

Kto ma do czynienia z tym zakładem a mowa tu o Auto B. ul. Kraska 32 zachęcam do powtórnego zastanowienia się nad wyborem zakładu.

--
Pozdrawiam,
Krzysztof

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Naciągacze - Mechanik Łomża

Masakra ...

nie wiem czy to ten zaklad mech. ale tez na krasce. osoba z mojej rodziny przyprowadzila tam samochod bo poprzedni mechanik nie potrafil naprawic usterki. po jakim czasie samchod zostal odebrany niby juz naprawiony. facet powiedzial zeby zaplacic dopiero wtedy jak okaze sie ze jednak jest dobrze. w kazdym razie zareczal ze sprawdzal usterke i ta czesc ktora jest uszkodzona ze ja naprawial. na drugi dzien okazalo sie ze jednak dalej dzieje sie to samo z samochodem. pojechali do nastepnego mechanika ( z rodziny ktory nie byl dostepny wczesniej ) i on stwierdzil ze ta czesc nie byla nawet ruszana. nikt nie robil nic z samochodem. oszukal. dobrze ze chociaz kasy nie wzial.

tez mam nie przyjemne doswiadczenia z owym warsztatem

M

Nastąpił błąd w tytule w Łomży niema Mechaników są tylko wymieniacze,jeśli jest usterka to wymieniają całymi częściami,poco im się grzebać i myśleć przecież to klient płaci .smutne ale jednak prawdziwe.

Najgorsze ze ten post moze byc o kazdym warsztacie, wszyscy kombinuja jak zarobic i sie nie wysilic. Wiedza kosztuje sprzet rowniez wiec trudno oczekiwac czegos dobrego za mala kase dostosowuja sie do klienteli ktora niema lub nie chce wydac pieniedzy i tak sie kolko zamyka ;) To dotyczy rowniez innych usług od dentysty po stolarza ....

Już w pierwszych słowach pierwszego postu, gdy jeszcze nie doczytałem do końca, to już wiedziałem, że chodzi o ten zakład. To porostu prawda.

Zgłoś sie do mnie następnym razem, lubie takie roboty i zrobie za darmo.

kiedys tez naprawialam auto żenada posuło sie po dwóch dniach

Plecam zakład mgtargon szybko miło i przyjemnie, chłopaki skadali mi skrzynie biegów.

Najlepszy jest \"Gumiś\" na Sikorskiego :) Po prostu mistrz

tytan! najrozsądniejsza wypowiedź i w stu procentach prawdziwa - tak właśnie jest moi mili

Tytan, ja wszystko rozumiem, że wiedza, sprzęt i umiejętności kosztują.
Za pracę się płaci to normalne.

Tylko problem jest w tym, że zostawiłem w tym warsztacie 1600zł + kilka części swoich, podjęli się naprawy dodatkowej, którą schrzanili bo nie mieli części.

Tylko jeżeli ugadujesz się z kimś na poprawę poprzedniej roboty, ustalasz cenę to fajnie by było jakbyś dotrzymał słowa a nie podbijasz cenę 3krotnie gdzie swoje na mnie zarobili przy poprzedniej usłudze.

Takie traktowanie klienta nie zapewni im raczej stałych klientów a tylko nowych naiwnych. Nie sztuką jest dorwać klienta, rozgrzebać mu samochód że nie będziesz w stanie zmienić warsztatu i doić go ile się da dopóki nie ucieknie..

--
Pozdrawiam,
Krzysztof

A ja polecam Auto klinikę facet wie co robi co można zobaczyć po jego samochodzie ;)

Za malo jest zakladow samochodowych i dlatego sa takie ceny i obsluga.Mlodziez konczy jakies tam studia i nie ma pracy.Samochodow przybywa a naprawiac je nie ma komu.

A posiadaczy samochodów nie stac na nie i na naprawy bo każdy by chciał jezdzic wypasionym bziembziu , ale kupic czesć to już nie............

.

ma ktos namiar na tego Gumisia na sikorskiego?mechanika oczywiscie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org