Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dzięki Ci |
dzięki nasza reprezentacjo za wspaniały mecz za emocje do samego końca gry. po 40 latach !!!! jesteśmy mistrzami REWELACJA Paradox
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dzięki Ci |
Masakra ...
|
|
I teraz niech ktoś mi racjonalnie powie po co takie pieniądze Polska daje piłkarzom którzy się ciagle sami osmieszaja? Kasa dla siatkówki i recznej a będą same sukcesy!!! BRAWO !!!
|
|
racjonalnie ci odpowiem.... :-) bo globalnie piłkę nożną ogląda kiladziesiat razy więcej ludzi niż siatkówkę, bo dzieci biegają w koszulkach piłkarskich a nie siatkarskich, bo w nogę można grać wszędzie.... (ja grałem na trawnikach i w piaskownicach) pieniądze są tam gdzie jest zainteresowanie.... klub piłkarski jest w każdym mieście i większości wsi, jest 6 czy 7 poziomów ligowych do tego są ligi juniorskie ... Marek Citko został sportowcem roku za sytrzelenie bramki Anglikom w przegranym 1:2 meczu, wtedy Pani ktora zdobyła dwa złote medale w strzelaniu na olimpiadzie była druga a nazwiska jej nie pamiętam :-).
|
|
Co racja to racja na dodatek jak ludzie mają oglądać jak mecze były zablokowane a szmaciankaliga leci czasem na kanałach ogólnie dostępnych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |