Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Projekt wnętrza |
Słuchajcie (czytajcie ;) ), chciałbym wykończyć nowo nabyte mieszkanie i potrzebuję projektanta wnętrz. Znacie jakiś dobrych projektantów wnętrz w Łomży? Tylko takich wiecie, na czasie, żeby mi nie zrobili wnętrza sprzed 10 lat. ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Projekt wnętrza |
Art studio Białystok,projektowali mi mieszkanie i jestem w 100% zadowolona.Nie są tani bo za stan surowy 1m2 biorą 80zł. ,a za stare 100 zł m2. W Łomży jest Pani Grażyna P. którą odradzam!!! trzeba za nią wydzwaniać żeby coś uzgodnić.Zawsze nie ma czasu,bo kilka robót nabierze i wyrobić się nie może. Solidny projektant wykańcza mieszkanie od A do Z,podłogi ,ściany,po firanki,oświetlenia ,dodatki itp...i oczywiście jezdzi wszędzie z klientem i doradza.
|
|
http://minimastudio.pl/
|
|
A w jakim stylu mieszkanie jeżeli mogę spytać? O Podedwornej słyszałem już wiele negatywnych opinii, poza tym tworzy właśnie niezbyt nowoczesne wnętrza. te które widziałem to trochę babcią trącały
|
|
Ja mam dobre zdanie o Panu Robercie z studio projekt. Polecam
|
|
Byłam ostatnio u znajomego w Białymstoku który właśnie kończył wykańczać mieszkanie. On miał takich młodych projektantów, jakas nowa firma. Ale kurczę... Takiego wnętrza to jeszcze nie widziałam... Nie wiem w jakim stylu chcesz mieć mieszkanie, ale jeżeli nowoczesne to polecam wlasnie ich. Kontra projekt sie nazywają chyba. Podpytam jeszcze kolegi.
|
|
Tylko Pan Robert Karwowski z Łomży- rewelacja. Człowiek pa pełna głowę super pomysłów i zna wszelkie nowinki
|
|
Ja polecam Pana Rafała miałem okazje wspołpracy z nim przy okazji mojego mieszkania widziałam projety jego wczesniejsze bardzo nowoczesne i niebanalne . Najwazniejsze słucha klienta a nie tylko narzuca
|
|
Ja już wszystko wiem. CONTRA PROJECT się nazywają. Pierwszy raz widziałam betonowo-białe wnętrze. Myślałam zawsze, że beton to taki zimny i brzydki, a tam jest tak przytulnie, że brak mi słów... Kto by pomyślał. Tam jest dwoje projektantów, którzy robią projekt, więc kolega mówił, że fajnie dostosowują mieszkanie do potrzeb. Nie wiem jak dokładnie ceny, bo juz nie chciałam byc za bardzo wścibska, ale mówił, ze niedrogo zrobili projekt. Pisałeś, że nie chcesz przestarzałego wnętrza, wiec gorąco polecam. A patrząc na stronie internetowej jak wyglądają, to sama bym pana projektanta zaprosiła do siebie hihi. :-) contraproject.pl - to ich strona internetowa. Polecam po tym co widziałam. ;-)
|
|
Dzięki. Tego projektanta Pana Roberta widzę, że chwalicie. zastanowię się nad nim i nad tym Contraproject, bo strasznie mnie zainteresowało to co opisałaś MaliKaro. No i zobaczę jak cenowo.
|
|
Zobacz tu modern design studio lewicki to on nam robil mieszkanko :) pozdrawiam
|
|
Znamy, MOMA studio, młodzi kreatywni z Łomży. moma.destudio@gmail.com
|
|
Ania Nowak: Art studio Białystok,projektowali mi mieszkanie i jestem w 100% zadowolona.Nie są tani bo za stan surowy 1m2 biorą 80zł. ,a za stare 100 zł m2. Takie są ceny. Czemu się tu dziwić, wszystko w to wchodzi, opracowanie szczegółów, dobór kolorów tkanin, mebli, stylu i przedstawienie to w formie zrozumiałej dla śmiertelnika plus podatki Zusy-srusy....jak Podedworna robi za 4 razy niższą cenę to wtedy wychodzą takie gó...na i trąci myszką... Pamiętajcie tylko że za fajne nowoczesne wnętrze się płaci. Przecież architekci też mają swoją Izbę Architektów i określone prawa i normy, również cenowe. Taki taryfikator jakby i gdyby prawo działało to takich co to robią poniżej norm brali by za łeb i won z zawodu
|
|
Hanna nie Ania :) obydwa ładne damskie imiona, nieprawdaż :P
|
|
oo chyba ktoś się tu boi konkurencji, to chyba nieetyczne tak traktować ludzi ze swojej branży a tak ogólnie, to każdy jest dobry jeśli trafi w gust klienta
|
|
Jestem czynnym zawodowo architektem wnętrz, mogę podjąć się współpracy. Jeżeli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt na adres: q.architekturawnetrz@gmail.com
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |