Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pracodawca oszust w sniadowie.... |
Witam chciałbym ostrzec wszystkich przed pracodawca w Śniadowie panem pawłem B. prowadzącym tam tartak na rozmowie mily uprzejmy obiecal zlote góry a przy wyplacie potraktowal mnie jak smiecia i zwolnil gdyz roznica miedzy tym co mialem zarobic a dostalem wynosila 1000zl nie wspominajac juz o godzinach pracy i ubezpieczeniu ktore wymosily nie rzadko 12 a nawet wiecej jesli ktos wie gdzie mozna to zglosic prosze o jakies podpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pracodawca oszust w sniadowie.... |
inspekcja pracy , a umowę miałeś jakąkolwiek
|
|
niby tak ale jej nie otrzymalem
|
|
inspekcja pracy - na Polowej koło bloku 53a .
|
|
czyli jej nie miałeś. Żeby unikac tego typu sytuacji nie pracujcie ludzie bez umowy !! Majac umowę możesz później zwrocic się do PIP pomogli by na pewno.
|
|
zglos to ze pracowales bez umowy a jesli lomza za krotka to potem do bialegostoku zadzwon do inspekcji pracy Max
|
|
otwórz swój tartak
|
|
spal mu tartak, słyszałem że tam jest obóz pracy.
|
|
jak masz dowód ze tam pracowałes - nagrania, zdjęcia, świadków to do pip-u idź
|
|
Jak nie chcą dawać umowy to dyskretnie fotki sobie róbcie przy pracy i nagrywajcie rozmowy. Trzeba w końcu z tym wyzyskiem porządek zrobić.
|
|
mam pytanie: czy zna ktoś sposób, żeby namierzyć autora postu? chętnie dowiem się, kim jest marin1232. ten ktoś kłamie, bzdury wypisuje, a reszta daje się wciągnąć. spalić??? pip nasłać?? opamiętajcie się i wstydźcie!! gość z tartaku to porządny facet, zawsze ludzi uczciwie traktuje, wiem, bo tam pracowałem. marin nie ma bladego pojęcia o pracy w tym tartaku, załatwia raczej inne porachunki. mam nadzieję,że sprawiedliwość go dosięgnie.
|
|
co ty opowiadacie za bzdury. Ja tam pracuje i wiem najlepiej jak jest . To wszystko to brednie . Nie słyszałem żeby szef komuś nie zapłacił całej wypłaty na czas . Pracuje parę lat to wiem najlepiej jak jest i nie myślę zmieniac pracy .
|
|
Nie rozumiem ludzi,którzy stają do stanowiska pracy,a nie domagają się umowy o pracę.Wygląda na to,że sam zdecydowałeś-może być i na czarno-byle by płacił. Hmm...i nie zapłacił.Takich pracodawców i pracobiorców jest wielu;/ Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
do door3tree i misio 12345 gadacie glupoty ze sie sluchac nie chce podejrzewam ze zalozyliscie specialnie konta zeby ich lub sie bronic a moze to wy jestescie wlasicielami dziwne ze nowe konta i odstep kilku minut i tak ich broni kazdy z sniadowa i okolic ich zna i wie jacy sa moja osoba n
|
|
nie jest tajemnica moge podac kazdemu zainteresowanemu adres email
|
|
Tak też robią w firmie Negresko - biorą na 3 dni a potem kopa w tyłek pomocnika magazyniera i kolejny, kolejny i patrzę że ogłoszenie wciąż aktualne że przyjmą pomocnika magazyniera.......
|
|
Nasyłać :P jak nie ma nic do ukrycia, to nie ma się czego obawiać :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |