Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
look in America! |
Kultura rozwój piękno rodzi się na styku narodowych kultur. różnorodność jest twórcza, motywuje...(co wy na to monogamistki?). Widać to tutaj - amerykanie są w większości tłuści, rozlaźli. na nich pracują emigranci, to oni motywowani tworzą zasoby amerykańskie, to oni wnoszą nowa krew i tworzą kręgosłup tego kraju... z wielką przyjemnością odwiedzam bary czeskie (niesamowite kelnerki: Pola i renata. piosenki... czeski klimat....), rosyjskie (kocham harmonię, jeśli słyszeliście tytanica w wersji na akordeon to mnie zrozumiecie... ten klimat, ta żywiołowość... kelnerka Natasza...) i wbrew pozorom jeden meksykański (w innych można mieć obitą gębę) - muzyka - prawdziwy ze mnie el desperado... a co można w mac donaldzie.... ps. 1 Siedzi w Mac Donaldzie Wielce psotny Dyzio Zeżarł sześć Big Maców Lecz ducha nie wyziął. Zeżre Mac Kurczaków Jeszcze ze trzydzieści Dziesięć Mac Nugetów I Colę też zmieści, Siedem tytek frytek, Żołądka nieżytek, lecz Dyzio nie pęka- konsumenta męka. Złóżmy Ameryce Hołd za te cudeńka! ps 2. w mak donaldzie jest Mary Kate. Cudo... 90/60/90... i druga noga tak samo... ps. 3 wasz dasto (gadu gadu 2796680) ps4. nocne chicago z dobrego motocykla... to jest to... jeszcz mam gorączkę i kaszel... ale w tą sobotę wyruszam znowu...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: look in America! |
polecam McDonalda na LaSalle St. Chicago =>klimat lata 50-te
|
|
Re: look in America! |
ja macow nie polecam wogole.. sayra
|