środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
look in America!

Kultura rozwój piękno rodzi się na styku narodowych kultur. różnorodność jest twórcza, motywuje...(co wy na to monogamistki?). Widać to tutaj - amerykanie są w większości tłuści, rozlaźli. na nich pracują emigranci, to oni motywowani tworzą zasoby amerykańskie, to oni wnoszą nowa krew i tworzą kręgosłup tego kraju...
z wielką przyjemnością odwiedzam bary czeskie (niesamowite kelnerki: Pola i renata. piosenki... czeski klimat....), rosyjskie (kocham harmonię, jeśli słyszeliście tytanica w wersji na akordeon to mnie zrozumiecie... ten klimat, ta żywiołowość... kelnerka Natasza...) i wbrew pozorom jeden meksykański (w innych można mieć obitą gębę) - muzyka - prawdziwy ze mnie el desperado...
a co można w mac donaldzie....

ps. 1
Siedzi w Mac Donaldzie
Wielce psotny Dyzio
Zeżarł sześć Big Maców
Lecz ducha nie wyziął.

Zeżre Mac Kurczaków
Jeszcze ze trzydzieści
Dziesięć Mac Nugetów
I Colę też zmieści,

Siedem tytek frytek,
Żołądka nieżytek,
lecz Dyzio nie pęka-
konsumenta męka.

Złóżmy Ameryce
Hołd za te cudeńka!

ps 2. w mak donaldzie jest Mary Kate. Cudo... 90/60/90... i druga noga tak samo...
ps. 3 wasz dasto (gadu gadu 2796680)
ps4. nocne chicago z dobrego motocykla... to jest to... jeszcz mam gorączkę i kaszel... ale w tą sobotę wyruszam znowu...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: look in America!

polecam McDonalda na LaSalle St. Chicago =>klimat lata 50-te

Re: look in America!

ja macow nie polecam wogole..

sayra

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org