środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
paradoksy - proba o pomoc!

Wy w Łomży macie swoją Bezcenną. Wiernie jej kibicuję, miałem przyjemność być przy jej powstawaniu. Tu w Chicago jest podobna gazeta, 80 stron a2. właśnie dostałem w niej pracę. (tygodniowo 32 strony do zrobienia). I mam prośbę, gorącą... Szukam wszelkich materiałów o Guark xpress (od 4 do 5), w pdf, doc... Pomóżcie...
email: dasto@hi.pl
ps. napiszcie do mnie...
ps2. w następnym odcinku o szkolnych amerykańskich podrecznikach.
ps3. bardzo sie ciesze że juz nie ogladam amerykańskich dachów.
wasz daleki a bliski DaSto

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: paradoksy - proba o pomoc!

Chyba nie Guark a QuarkXpress. Najlepiej jak poprosisz kogoś z rodziny. Kiedyś często widywałem instrukcje bardzo obszernie wydane w naszej Księgarni na rogu Długiej i Sadowej.
Pozdrawiam

ADALL

Masz racje. blednie wpisalem. zalezy mi na pdf lub docu bo pilnie tego potrzebuje. ksiazki papierowe zostaly wyslqane, ale beda dopiero za tydzien.
kurcze dla grafika inny swiat. inne formaty, rozdzielczosci. koszmar. na razie koszmar,

dasz rade gostek, nie pekaj ;)

sayra

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org