Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
paradoksy - proba o pomoc! |
Wy w Łomży macie swoją Bezcenną. Wiernie jej kibicuję, miałem przyjemność być przy jej powstawaniu. Tu w Chicago jest podobna gazeta, 80 stron a2. właśnie dostałem w niej pracę. (tygodniowo 32 strony do zrobienia). I mam prośbę, gorącą... Szukam wszelkich materiałów o Guark xpress (od 4 do 5), w pdf, doc... Pomóżcie... email: dasto@hi.pl ps. napiszcie do mnie... ps2. w następnym odcinku o szkolnych amerykańskich podrecznikach. ps3. bardzo sie ciesze że juz nie ogladam amerykańskich dachów. wasz daleki a bliski DaSto
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: paradoksy - proba o pomoc! |
Chyba nie Guark a QuarkXpress. Najlepiej jak poprosisz kogoś z rodziny. Kiedyś często widywałem instrukcje bardzo obszernie wydane w naszej Księgarni na rogu Długiej i Sadowej. Pozdrawiam ADALL
|
|
Masz racje. blednie wpisalem. zalezy mi na pdf lub docu bo pilnie tego potrzebuje. ksiazki papierowe zostaly wyslqane, ale beda dopiero za tydzien. kurcze dla grafika inny swiat. inne formaty, rozdzielczosci. koszmar. na razie koszmar,
|
|
dasz rade gostek, nie pekaj ;) sayra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |