Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przeprosiny :) |
Przepraszam Panią, na którą omal co nie wpadłem jadąc rowerem (niedziela, wieczór, centrum Łomży) z mojej winy a Pani zachowała się w stosunku do mnie bardzo grzecznie :) Sytuacja była bardzo stresująca, jeszcze raz bardzo PRZEPRASZAM :) Wojciech ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przeprosiny :) |
Hmmmm, czyżby podryw \"na potrącenie\"? ;)
|
|
raczej kultura
|
|
po prostu facet na poziomie robi to co większości miejscowych jest bardzo obce. lateks
|
|
To nie mógł przeprosić od razu twarzą w twarz? Musiał to przemyśleć? ___________________ ... & vice versa!
|
|
Mnie wczoraj wieczorem też o mało co nie przejechał jakiś mężczyzna rowerem. Ale to było w okolicach Stokrotki. Jeżdżą jak szaleni.
|
|
leda to ja Cię przepraszam za niego stefannowak
|
|
Ładne kwiatki. Dzięki.
|
|
Ale mucha kijowa. :)
|
|
Pasuje do kwiatków. Ma fioletowe kropki. :-)
|
|
A ja omało co nie wpadłam komus pod rower i pomyslałam sobie wtedy - hmm pod samochod do czasem wpadaja ludzie, ale pod rower ...
|
|
Jadąc rowerem zawsze sie na kogos wpadnie, a co do przeprosin to o ile to nie podryw to bardzo miłe ze strony Wojciecha.
|
|
I takich miłych rowerzystów chętnie bym przyjeła do naszego klubu rowerowego,tylko muszę porozmawiać z koleżankami bo to w zasadzie jest taki damski klub. angella
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |