Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hybrydy,żele |
Robie hybrydy i zele....chętne panie zapraszam..510743636
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hybrydy,żele |
Fakturę oczywiście można dostać? bigi2004
|
|
Na jakich lakierach pracujesz ? Ile za hybrydy ?
|
|
A panowie nie mogą? Dyskryminacja! Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
A w jakiej cenie te paznokcie?
|
|
Jak chcecie mogę wam moja koleżankę polecić extra robi;)
|
|
ogłoś się na facebook ze swoimi pracami, pokaż co i jak robisz, uwierz że w ten sposób najszybciej pozyskasz klientów. Zwróć uwagę ile dziewczyn w Łomży w ten sposób się ogłasza, pokazuje itd.. Ważne jest czy robisz to profesjonalnie, czy paznokietki są ciekawie i dokładnie zrobione, i czy po prostu długo się trzymają Ja byłam właśnie ostatnio u dziewczyny która ogłasza się na facebooku i mimo pięknych zdjęć które bardzo zachęciły mnie do wizyty, paznokcie trzymały się tylko 3 dni:(
|
|
A ja polecam zakupienie sobie na Allegro zestawu do manicure hybrydowego. Można kupić taki zestaw za 120-140 zł (są nawet i tańsze). Zakładając, że ktoś chce zrobić sobie manicure i pedicure to zestaw zwraca się praktycznie od razu (ceny hybryd w lepszym salonie to ok. 60 zł). Zrobienie hybryd samemu to żadna filozofia, jak ktoś umie pomalować sobie paznokcie to i z hybrydami sobie poradzi. Na youtubie jest mnóstwo filmików instruktażowych. Po co przepłacać, jak można mieć praktycznie to samo bez wychodzenia z domu?
|
|
chociażby po to żeby mieć większy wybor w kolorach. Idziesz do pozadnego salonu i na polce masz 30 roznych buteleczek no chyba ze Ty lubisz chodzic miesiącami w jednym to wtedy może i masz racje MOZE. Ale szczerze watpie ze kupisz w miare pozadny zestaw do hybryd za te 140 zl - powodzenia.
|
|
A czy ktoś broni dokupić różne kolory lakierów? Widzę, że bardzo Cię moja wypowiedź dotknęła - boisz się, że klientki stracisz? Nie martw się, zawsze znajdzie się ktoś, kto lubi przepłacać ;)
|
|
skoro mówisz o dopłacaniu za lakieru to nie oszukujmy się nie zmieścisz się w 140 zl :) nic mnie nie dotknelo tylko nie lubie jak ktoś się wypowiada na tematy w których ma niewielkie pojecie. Ja wyznaje zasade- jak nie wiem to nie mowie i tyle w temacie :)
|
|
A czemu uważasz, że ty coś wiesz, a ja nie wiem? Bo robisz sobie hybrydy u kosmetyczki? A próbowałaś zrobić w domu? Nie. Więc to ty chyba nie wiesz, o czym piszesz. Tak sobie tylko zgadujesz, że to, co ja proponuję jest na pewno be. Ja nie potrzebuję 30 kolorów, bo wystarczy mi kilka 5, 6 czy 7 . Mam swoje ulubione kolory, z którymi się dobrze czuję i nie muszę mieć całej tęczy kolorów w domu. Może i wliczając lakiery wyjdzie to drożej niż jednorazowy manicure, ale i tak na pewno taniej niż stałe płacenie u kosmetyczki kosmicznych pieniędzy za pomalowanie paznokci. Zaproponowałam alternatywę dla kosztownych zabiegów u kosmetyczki a ty na mnie najechałaś. Ja robiłam hybrydy w domu i super wychodzą i długo się trzymają. Może sama spróbuj a dopiero potem się wypowiadaj. Ja tylko coś zaproponowałam, oczywiście nikogo nie zmuszam, jak ktoś woli dużo płacić u kosmetyczki to jego wola :)
|
|
Ja tam robię sobie hybrydy sama, zainspirował mnie ten artykuł http://www.caffebabka.pl/paznokcie-hybrydowe-mozna-miec-i-bez-kosmetyczki/. Wydatki zwróciły się bardzo szybko a ja po kilku razach doszłam do perfekcji :)
|
|
Ja używam lakierów hybrydowych z Makear bo mają ogromny wybór odcieni i trzymają kilka tygodni ;)najdłużej miałam 5 tygodni, bez żadnych odprysków, tylko uzupełniałam je chyba ze 2 razy :)
|
|
bardzo dobre i najtańsze w mieście są lakiery hybrydowe Lautrec po 18,99PLN w Prezenciku na Krótkiej
|
|
|
Gdzie można kupić lakiery do paznokci w Łomży? Będę wdzięczny za jakieś namiary.
|
|
Moja dziewczyna też robi. Bierze 40 zł za hybrydy i 60 za żele.
|
|
A nie warto byłoby po prostu zainwestować w takie żele do paznokci? Myślę, że to najlepsze rozwiązanie.
|
|
NIEDŁUGO NA TYM FORUM BĘDĄ SAME TROLLE INTERNETOWE I SPAMERZY !
|
|
|
Ile kosztuje u Pani zrobienie paznokci?
|
|
no ja zainwestowałam w cały zestaw, jednak nie wychodzi mi robienie hybryd :c dlatego poszukuję dobrej kosmetyczki
|
|
Kobietki, a który manicure Wam się bardziej podoba, który sobie zazwyczaj robicie? Ja przeczytałam ten artykuł http://blog.nailscompany.eu/zel-czy-hybryda-jaka-metode-wybrac/ i zdecydowałam się na hybrydy. Jak jest u Was?
|
|
Kilka dobrych firm jakie mogę polecić: semilac indigo neonail ewentualnie firma Chiodo Pamiętajcie jednak, że lakiery hybrydowe to nie zabawa i jeśli wykonujecie zabiegi nieprofesjonalnie to możecie nabawić się sporych problemów.Alergie są dość czeste.... https://drszczepanska-ame.pl Akademia Medycyny Estetycznej dr Szczepańska ul. Grabskiego 8 35-312 Rzeszów NIP: 8171372712 tel. +48 579 430 354 mail: kontakt@drszczepanska-ame.pl
|
|
a mozesz wysłać zdjęcia? gdzie dokładnie przyjmujesz, w którym salonie? :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |