Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypadek z udziałem motocykla |
Jeżdżę codziennie kilka razy przez to skrzyżowanie - zdecydowanie jedno z najgorszych i najgłupszych w Łomży. Ilość stłuczek i poniesionych przez to kosztów na pewno przewyższa koszt przebudowy tego nie do końca przemyślanego \"węzła\"drogowego. Ale pewnie musi dojść do jakiegoś naprawdę tragicznego zdarzenia by osoby odpowiedzialne (jeśli w ogóle takie pojęcie łomżyńskim urzędnikom jest znane !?) za organizację ruchu w Łomży podjęły sensowną decyzję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypadek z udziałem motocykla |
tak tak teraz bedziemy sie domyslac az do wiosny jakie skrzyzowanie eLKa ma na mysli...
|
|
Elka naucz się przepisów, wyjazd jest bezkolizyjny dla ludzi znających znaki poziome. Dla piratów nie ma rozwiazania.
|
|
przyznam że jest to głupie skrzyżowanie. nieprzemyślane.
|
|
Skrzyżowanie to jest strasznie wąskie, bo chcąc skręcić z Piłsudskiego w lewo w Szosę Zambrowską trzeba ostrożnie wjechać pod kątem. Raz, że zastawia się przejazd tym co jadą w stronę Zambrowa, a dwa, że od strony Zambrowa jest zakręt i ograniczona jest w tym miejscu widoczność. W tym miejscu przydałoby się rondo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |