Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
odszkodowanie z AC |
Kto mi pomoże , lub udzieli paru wskazówek w walce z nieuczciwą firmą ubezpieczeniową . do kogo sie udać ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: odszkodowanie z AC |
prawnik
|
|
i jedziesz z koksem
|
|
Jakieś może namiary - na kogoś kto się w tym może specjalizuje ?
|
|
odwołać sie od ich decyzji, niech wycenią jeszcze raz. Jak nie dadzą więcej, postaw na ich warsztat, bierzesz samochód naprawiony, a ta firma rozlicza się z warsztatem. Mi PZU z oc sprawcy dawało 1800, a z faktur z ich serwisu, przyszły faktury na 3 tys. PZU odmówiło zapłaty 200 zł, mnie straszyli sądem, nie zapłaciłem i tak się sprawa zakończyła :) ---------------------------------------------
|
|
PZU przelało im 2800, 200 zł zakwestionowali, jak ktoś nie załapał ---------------------------------------------
|
|
zalezy jakie macie zlomy jesli zawieziesz do serwisu nie kwestionuja i zawsze dostaje nowe na czesciach fabrycznych ale trzeba zaplacic pelna opcje AC a nie plakac nad rozlanym mlekiem Max
|
|
nano PZU nie zapłaciło serwisowi 200 zeta mniej i chcieli to ze mnie sciagnac, żenada ---------------------------------------------
|
|
Proszę wysłać skany dokumentów i krótki opis sytuacji na biuro@odkup24.pl Po analizie dokumentów damy Panu znać co można zrobić.
|
|
Kancelaria r.pr. T.Lewandowski polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |