Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Markowe ubrania w Łomży |
Witam, gdzie w Łomży znajde sklep z ubraniami troche lepszych marek niż nike czy adidas ? Jest coś takiego w pobliżu czy zostaje Białystok i Warszawa ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Markowe ubrania w Łomży |
Masakra ...
|
|
białystok alfa pierwsze lub druge pietro Jeansy para 1200 i koszule 500 zł ale dora jakosc Max
|
|
sorki bo widze ze ty chyba dresem jestes Max
|
|
Witam ja posiadam markowe ciuchy z USA . Bardzo niskie ceny . Jesli jestes zainteresowany kontaktuj sie na email santanaaa22@gmail.com
|
|
Autor: ladypoludnie te ciuchy takie firmowe jak i ty firmowa
|
|
Nie gadaj,mozna u nie kupic t-shirt Calvina(samego w domu) Clai(u)na
|
|
Dobre i znane marki kupicie na markowystyl.pl sama zamówiłam miesiąc temu kilka rzeczy u nich, towar przyszedł oryginalny, w między czasie wymieniłam rozmiarowke na troche nizsza - tez problemu nie bylo, ceny rewelacja! tylko troche logistycznie nie teges bo dostawa dosc dlugo szla, ale np. jak ktos bywa w krk to jest opcja chyba odbioru osobistego nawet
|
|
Czy markowe ubrania są rzeczywiście tak dużo lepsze od tradycyjnych ciuszków?
|
|
Autor: Etno (---.238.188.39.vultr.com) Data: 09-07-17 10:42 lester zapomniałeś sie przelogować trollu
|
|
Moim zdaniem to jest temat dla specjalisty z tej dziedziny. Bez dwóch zdań... Można sobie wielu problemów dzięki temu oszczędzić. Sekret szczęścia, a przynajmniej spokoju, leży w tym, żeby wyeliminować romantyczną miłość z życia, bo to ona sprawia, że człowiek cierpi. Tak żyje się spokojniej i lepiej się bawi, zapewniam cię.
|
|
Ja właśnie przymierzam się do zakupu markowych spodni damskich, a dokładnie chodzi mi o te: https://youneedit.pl/pol_m_ONA_ODZIEZ_SPODNIE-1492.html i tak się zastanawiam, czy faktycznie są lepsze od tych z sieciówek
|
|
Polecam rozejrzeć się w internecie, na sprawdzony stronach typu zaladno itp. W mojej szafie mam dużo markowych ubrań, które w internecie można kupić znacznie taniej. Podobne doświadczenia mam też z meblami. Meble do sypialni i salonu kupiłam np. na Mirjan24. beata.lisek
|
|
Moim zdaniem zakupy w sklepach internetowych to wygoda, mozna porównac ceny i zamówić dostawę do domu. Na stronie https://sklep.dorjan.pl/kurtka-skorzana znajdziecie ofertę sklepu internetowego DORJAN, czyli polskiego producenta odzieży dla kobiet oraz mężczyzn.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |