Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska-Serbia 3:0 |
stefannowak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska-Serbia 3:0 |
o to by było na tyle, jak chodzi o oglądanie mistrzostw w tv ---------------------------------------------
|
|
i oby tak dalej! obejrzałem otwarcie \"dzięki\" Polsatowi, wysłuchałem otwarcia P.Prezydenta i Jego życzeń... \" miłych wrażeń... emocji... itp, itd...\" i \"pogoda dla bogaczy?\"... a czy ktoś z Was może mi napisać ile kosztuje obejrzenie tych mistrzostw? a \"swoją drogą\"... 1-szy raz w naszym \"wolnym kraju\"( słowa P.Prezydenta) taka impreza... a tylu miłośników siatkówki... czy zamiast drogich obiadków, wypadów do kurortów, P. Prezydent i inna \"świta\" nie mogli by \"załatwić\" (to przecież w naszym wolnym kraju) by ten \"polebs\" popatrzył sobie i pocieszył się z wygranych meczów naszej siatkarskiej reprezentacji? \"kopaczy\" z Legii (gdzie nawet DYREKCJA) ze swoich obowiązków nie wywiązuje się w ogóle, pokazują na okrągło! chorzy ludzie, chory kraj... \"dziwny jest świat\" jak śpiewał mój ulubiony piosenkarz...
|
|
Dostęp do Mistrzostw kosztuję CHYBA 92 zł. Widowisko ciekawe a Polsat strzelił sobie w kolano.
|
|
Jeszcze przed rozpoczęciem mistrzostw świata siatkarzy 2014 doszło do małego skandalu. Otóż podczas ceremonii otwarcia mundialu kibice zebrani na Stadionie Narodowym w Warszawie wygwizdali reprezentację Rosji. http://eurosport.onet.pl/siatkowka/mistrzostwa-swiata-siatkarzy/ms-siatkarzy-2014-reprezentacja-rosji-wygwizdana-podczas-ceremonii-otwarcia/z3668 stefannowak
|
|
mieli rację że wygwizdali czerwonych!!!
|
|
U Ruskich i tak nikt tego nie oglądał, podobnie jak w innych krajach, to niszowy sport na świecie...
|
|
Brawo Biało-Czerwoni! Nie dosyć, ze wreszczie organizujemy jakieś mistrzostwa świata, to jeszcze w jakim stylu na nich gramy! :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |