Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarz rodzinny |
Witam Jestem obecnie w ciąży i szukam dobrego lekarza rodzinnego dla siebie a przede wszystkim dla mojego maluszka. Kogo możecie polecić w Łomży? Może jakieś opinie odnośnie pani dr Marzeny Więckowskiej ona przyjmuje na Sybiraków.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarz rodzinny |
ja osobiscie nie doradzam dr więckowskiej Polecam dr pędzińskiego chodze tam z 2 dzieci 2lata i 5 mies :) ul makowa a niedlugo bedzie na wyszynskiego,zmieniaja budynek a gdzie chodzi pani do ginekologa ?
|
|
do dr Sokoła . A słyszała pani coś na temat lekarzy w hotelu pielęgniarek??
|
|
Ja też nie polecam dr Więckowskiej. Polecam dr Śliwecką lub Kaszubę, też na Sybiraków teraz przyjmują. Nie wiem niestety czy będą jeszcze miejsca. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
a nie wiem nie wiem.. a gdzie Pani mieszka ? pewnie gdzies na poludniu ? ktory miesiac?jaka plec?
|
|
odradzam dr danielską ! bardzo Ciężko sie do nich kiedykolwiek dostać ! poszlam z wysoką gorączką 39stopni w ciazy ! a ona powiedziała ze moze przyjac mnie za 2 dni bo ma zbyt dużo osob juz . Bardzo długo również czeka się u niej w kolejce
|
|
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem polecam sprawdzić stronę https://vivomed.pl/uslugi-medyczne/konsultacje-urologiczne/ , gdzie znajdziecie ofertę nowoczesnego centrum medycznego Vivomed w Sosnowcu. Świadczą szeroki zakres usług, dzięki czemu z pewnością będa w stanie Wam pomóc.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |