Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawko C, C +E |
Jaki ośrodek polecacie na c i c+e ? I jakie są teraz ceny w Łomży ? Pozdrawiam ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawko C, C +E |
OSK Borawski co do cen to zadzwoń i się zapytaj.
|
|
W OSK Borawski C coś koło 1400zł a C+E 1500zł płaciłem. Z tym, że trzeba mieć świadomość że nauka odbywa się na starym Manie i dość mocno odbiega od tych z wordu, ale dla sprawnego i bystrego gościa wszystko do ogarnięcia.
|
|
nie ma jak skromnosc...
|
|
u kaminskiego są takie jak w wordzie ?
|
|
o rany co za nie zachęcający opis, bałabym się do nich chodzić na kurs http://themeforest.net/user/Susz500
|
|
Jak mówisz że Borawski ma starego MANa to nie widziałeś chyba starego MANa.... tylko Borawski, Kamiński i OSZ mają takie MANy jak w WORDZie...to że roczniki różne to inna sprawa, ale model ten sam, więcej nikt takich pojazdów nie ma w Łomży, reszta to ponad 20 letnie padaki o zupełnie innych wymiarach, skrzyniach biegów itp. Ja uczyłem się u Borawskiego i egz zdałem za 1szym razem, rocznik samochodu nic Ci nie pomoże jak nie umiesz jeździć....i tyle w temacie.
|
|
u Borawskiego ten man jest może delikatnie słabszy ale to nie robi różnicy . jazda ta sama, tylko wygląd inny. tak to wszystko ok. polecam
|
|
Dokładnie, on ma chyba 200 zamiast 240KM (tyle mają w WORD) i jest przedliftowy, ale poza tym skrzynia biegów i wymiary te same, znajomi jeździli w innych OSK na starych MANach to narzekali że inne wymiary i skrzynie zupełnie inne...
|
|
z tego co się dowiedziałem to i u boraskiego taniej wyjdzie taki zestaw ;)
|
|
niz u kaminskiego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |